Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miners Hindenburg FC Czarni II Zabrze
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Winiarek probeert de bal aan de voet te houden. Plizga bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarek onderschept slim de pass. Kopaszewski rent richting de bal. Kopaszewski haalt uit met een fantastische trap. Chudzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Czapla kopt de bal weg. Daar is Plizga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Plizga onderschept slim de pass. Plizga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Chęciński met een snelle inworp. Winiarek probeert naar een medespeler te passen. Buchnajzer rent richting de bal. Buchnajzer haalt uit met een fantastische trap. Lefkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miners Hindenburg - FC Czarni II Zabrze 1:0

24e minuut.
Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęciński geeft een hoge lob. Daar is Rękawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchnajzer is nu in balbezit. Buchnajzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miners Hindenburg 63%, FC Czarni II Zabrze 37%.
Miners Hindenburg - FC Czarni II Zabrze 1:0

47e minuut.
Winiarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czapla is nu in balbezit. Czapla passt de bal in één keer door. Kopaszewski is nu in balbezit. Kopaszewski schiet op doel. Chudzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Gibadło rent richting de bal. Gibadło geeft de bal voor. Palczewski kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magiera neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Chęciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaszewski met een sublieme pass. Bordowski met een sublieme pass. Plizga bereikt de bal nog maar net als eerste. Plizga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chudzyński trapt de bal weg. Czapla kopt de bal weg. Klungelig pakt Sulewski de bal. Kopaszewski is nu in balbezit. Kopaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sulewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słupik. Sulewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sulewski met een snel genomen vrije trap. Buchnajzer is nu in balbezit. Buchnajzer haalt uit met een fantastische trap. Lefkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kopaszewski speelt de bal door. Plizga is nu in balbezit. Winiarek rent richting de bal. Kopaszewski rent richting de bal. Kopaszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miners Hindenburg - FC Czarni II Zabrze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miners Hindenburg 52%, FC Czarni II Zabrze 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miners Hindenburg - FC Czarni II Zabrze 1:1