Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0097
  • Stadion: XOXO Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2601
XOXO Ajaxx
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 28.8
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pavon geeft de bal voor. Szawan heeft problemen om de bal te vangen. Mikosik rent richting de bal. Szawan onderschept slim de pass. Szawan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Łubkowski rent richting de bal. Tahirli onderschept slim de pass. Tahirli passt de bal zonder na te denken. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan draait met de bal, schiet en ... Gdeszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
XOXO - Ajaxx 0:1

16e minuut.
Dahm geeft een lange en hoge pass. Szawan kopt de bal weg. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap. Gdeszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XOXO - Ajaxx 0:2

22e minuut.
Piesiewicz is nu in balbezit. Tahirli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piesiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciałko met een snel genomen vrije trap. Bubel is nu in balbezit. Bubel haalt uit met een fantastische trap. Bajera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leão heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tahirli passt de bal in één keer door. Szawan is nu in balbezit. Szawan passt de bal met de wreef. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tahirli is nu in balbezit. Tahirli probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec schiet op doel. Gdeszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
XOXO - Ajaxx 0:3

44e minuut.
Inworp. Pavon met een snelle inworp. Kroplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec onderschept slim de pass. Jastrzębiec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
XOXO - Ajaxx 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XOXO 61%, Ajaxx 39%.
XOXO - Ajaxx 0:4

50e minuut.
Leão geeft een hoge lob. Kroplewski kopt de bal weg. Łubkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... Gdeszyński bokst de bal weg.

53e minuut.
Tahirli geeft een hoge lob. Szawan controleert de bal met de borst. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... Gdeszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XOXO - Ajaxx 0:5

56e minuut.
Ciałko is nu in balbezit. Paszulewicz onderschept slim de pass. Paszulewicz geeft de bal voor. Szawan is nu in balbezit. Szawan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gdeszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jastrzębiec springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
İbrahimli probeert naar een medespeler te passen. Pavon probeert de bal met de borst te controleren. Pavon geeft een lange en hoge pass. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sulich geeft een hoge lob. Inworp. Pavon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tahirli is nu in balbezit. Tahirli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tahirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirli geeft de bal voor. Daar is Majkrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Piesiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dahm is nu in balbezit. Ciałko begaat een overtreding. Ciałko krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec is nu in balbezit. Szawan rent richting de bal. Szawan schiet op doel. Gdeszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
XOXO - Ajaxx 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XOXO 68%, Ajaxx 32%.
XOXO - Ajaxx 0:6