Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Jeże KS BAJECZKA
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Simsoński geeft een hoge lob. Siarkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buk. Buk krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Fojut probeert naar een medespeler te passen. Sołowow is nu in balbezit. Bieniecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bieniecki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gawrysiak trapt de bal weg. Guz kopt de bal weg. Fojut rent richting de bal. Fojut haalt uit met een fantastische trap. Kochowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spyrka neemt de hoekschop. Daar is Jurasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sołowow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołowow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Jeże 51%, KS BAJECZKA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielone Jeże - KS BAJECZKA 0:0

62e minuut.
Fojut is nu in balbezit. Sołowow rent richting de bal. Ambroszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut haalt uit met een fantastische trap. Gawrysiak bokst de bal weg.

69e minuut.
Liturgista schiet op doel. Hanczewski speelt de bal door. Daar is Guz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ... Hanczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Jeże - KS BAJECZKA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Jeże 53%, KS BAJECZKA 47%.
Zielone Jeże - KS BAJECZKA 1:0