Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS BAJECZKA Ajaxx
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 30.3
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Paszulewicz met een sublieme pass. Szawan speelt de bal door. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec schiet op doel. Hanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BAJECZKA - Ajaxx 0:1

15e minuut.
Fojut kan de bal niet met de borst controleren. İbrahimli rent richting de bal. İbrahimli geeft een lange en hoge pass. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tahirli kopt de bal weg. Paszulewicz rent richting de bal. Paszulewicz met een sublieme pass. Szawan is nu in balbezit. Szawan haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BAJECZKA - Ajaxx 0:2

24e minuut.
Miros passt de bal in één keer door. Mila probeert de bal aan de voet te houden. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan draait met de bal, schiet en ... Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Paszulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Miros is nu in balbezit. Paszulewicz probeert naar een medespeler te passen. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BAJECZKA - Ajaxx 0:3

31e minuut.
Tahirli passt de bal in één keer door. Szawan rent richting de bal. Buk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan verovert de bal door een tackle van achteren. Szawan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS BAJECZKA - Ajaxx 0:4

41e minuut.
Fojut is nu in balbezit. Paszulewicz rent richting de bal. Paszulewicz geeft een lange en hoge pass. Jastrzębiec heeft problemen om de bal te vangen. Jastrzębiec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szawan rent richting de bal. Szawan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS BAJECZKA - Ajaxx 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS BAJECZKA 68%, Ajaxx 32%.
KS BAJECZKA - Ajaxx 0:5

46e minuut.
Fojut is nu in balbezit. Szawan verovert de bal door een tackle van achteren. Szawan passt de bal zonder na te denken. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszulewicz passt de bal in één keer door. Szawan probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mila probeert naar een medespeler te passen. Paszulewicz geeft de bal voor. Jastrzębiec kopt de bal weg. Szawan is nu in balbezit. Szawan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Szawan passt de bal zonder na te denken. Tahirli rent richting de bal. Tahirli probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tahirli geeft de bal voor. Szawan krijgt zijn hoofd ertegen. Korwin-Mikke heeft problemen om de bal te vangen. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... Hanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan rent richting de bal. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... Korwin-Mikke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tahirli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jastrzębiec springt en kopt de bal. Hanczewski bokst de bal weg.

87e minuut.
Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke geeft de bal voor. Pavon rent richting de bal. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Hanczewski trapt de bal weg van het doel. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS BAJECZKA - Ajaxx 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS BAJECZKA 75%, Ajaxx 25%.
KS BAJECZKA - Ajaxx 0:6