Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Glinianka 2006 KS Robale
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Chlabicz kopt de bal weg. Jarosik speelt de bal door. Dąbiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Xuri rent richting de bal. Xuri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Xuri controleert de bal met de borst. Chlabicz is nu in balbezit. Xuri verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Inworp. Rozhukaniec met een snelle inworp. Abaurrea Ostiz geeft een lange en hoge pass. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka 2006 - KS Robale 1:0

9e minuut.
Rozhukaniec geeft de bal voor. Żelechowski kopt de bal weg. Chlabicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xuri rent richting de bal. Xuri schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Siudziński rent richting de bal. Abaurrea Ostiz met een sublieme pass. Xuri rent richting de bal. Xuri haalt uit met een fantastische trap. Sznider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka 2006 - KS Robale 2:0

31e minuut.
Inworp. Stigliani met een snelle inworp. Siudziński controleert de bal met de borst. Abaurrea Ostiz rent richting de bal. Abaurrea Ostiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Żelechowski kan de bal niet met de borst controleren. Michniak probeert naar een medespeler te passen. Berłowski kan de bal niet met de borst controleren. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Abaurrea Ostiz probeert naar een medespeler te passen. Xuri rent richting de bal. Xuri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rozhukaniec met een snelle inworp. Amelio rent richting de bal. Amelio passt de bal met de wreef. Xuri is nu in balbezit. Xuri haalt uit met een fantastische trap. Sznider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 2006 24%, KS Robale 76%.
FC Glinianka 2006 - KS Robale 2:0

51e minuut.
Siudziński rent richting de bal. Larios onderschept slim de pass. Larios probeert naar een medespeler te passen. Xuri heeft problemen om de bal te vangen. Xuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mariola passt de bal in één keer door. Abaurrea Ostiz probeert naar een medespeler te passen. Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sznider niet meer kan verder spelen. Kuranty komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios probeert naar een medespeler te passen. Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dąbiewicz onderschept slim de pass. Dąbiewicz speelt de bal door. Michniak rent richting de bal. Żelechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żelechowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka 2006 - KS Robale 3:0

67e minuut.
Amelio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Żelechowski de bal onder controle te krijgen. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Michniak probeert de bal aan de voet te houden. Kuranty probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec geeft een hoge lob. Żelechowski heeft problemen om de bal te vangen. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Berłowski heeft problemen om de bal te vangen. Abaurrea Ostiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaurrea Ostiz passt de bal zonder na te denken. Xuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Amelio passt de bal in één keer door. Stigliani is nu in balbezit. Stigliani geeft de bal voor. Xuri is nu in balbezit. Xuri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jarosik is nu in balbezit. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhukaniec met een sublieme pass. Klungelig pakt Żelechowski de bal. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Larios speelt de bal door. Daar is Michniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski schiet op doel. Chlabicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Kuranty met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Amelio de bal. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 2006 31%, KS Robale 69%.
FC Glinianka 2006 - KS Robale 3:0