Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tęcza Pistolety LKS Barciczanka Barcice
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kołakowski geeft de bal voor. Inworp. Witucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krzywda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Szafirski heeft problemen om de bal te vangen. Szafirski passt de bal zonder na te denken. Tuczyński speelt de bal door. Bryk heeft problemen om de bal te vangen. Bryk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bloch met de inworp. Czerniec geeft de bal voor. Borejko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bingowicz heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Czerniec met een snelle inworp. Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorczyk met een sublieme pass. Daar is Czerniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerniec probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Szafirski rent richting de bal. Zębacki verovert de bal door een tackle van achteren. Zębacki met een sublieme pass. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski haalt uit met een fantastische trap. Surzyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hulewicz met de inworp. Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk haalt uit met een fantastische trap. Szafirski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Witucki speelt de bal door. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk is nu in balbezit. Bryk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marczyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tęcza Pistolety 43%, LKS Barciczanka Barcice 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tęcza Pistolety - LKS Barciczanka Barcice 0:0

51e minuut.
Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorczyk probeert naar een medespeler te passen. Bloch is nu in balbezit. Bloch geeft een lange en hoge pass. Surzyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Tuczyński passt de bal zonder na te denken. Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski passt de bal zonder na te denken. Bryk is nu in balbezit. Bryk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Zębacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz passt de bal met de wreef. Gregorczyk is nu in balbezit. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Skubała is nu in balbezit. Skubała probeert naar een medespeler te passen. Bryk is nu in balbezit. Bryk haalt uit met een fantastische trap. Krzywda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tęcza Pistolety 63%, LKS Barciczanka Barcice 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tęcza Pistolety - LKS Barciczanka Barcice 0:0