Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legja Warszawa RomanistiDallaPolonia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 31.9
weak Schieten good
poor Passen poor
weak Verdedigen average


7e minuut.
Wenta geeft een hoge lob. Solecki is nu in balbezit. Met opzet legt Kitowski zijn tegenspeler op de grond. Kitowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Solecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solecki met een snel genomen vrije trap. Daar is Koszaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszaliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Grajewski rent richting de bal. Suwała verovert de bal door een tackle van achteren. Suwała probeert naar een medespeler te passen. Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Suwała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vienne is nu in balbezit. Vienne geeft een hoge lob. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legja Warszawa - RomanistiDallaPolonia 0:1

11e minuut.
Cetnarowicz met een sublieme pass. Daar is Przybyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybyś passt de bal in één keer door. Pijak rent richting de bal. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
legja Warszawa - RomanistiDallaPolonia 1:1

18e minuut.
Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski geeft een lange en hoge pass. Pijak rent richting de bal. Pijak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vienne rent richting de bal. Vienne passt de bal met de wreef. Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński haalt uit met een fantastische trap. Smok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kardasz probeert naar een medespeler te passen. Grajewski is nu in balbezit. Koszaliński onderschept slim de pass. Vienne rent richting de bal. Vienne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legja Warszawa - RomanistiDallaPolonia 1:2

31e minuut.
Rogacz passt de bal zonder na te denken. Przybyś met een sublieme pass. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
legja Warszawa - RomanistiDallaPolonia 2:2

37e minuut.
Solecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koszaliński de bal. Słoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Koszaliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
legja Warszawa - RomanistiDallaPolonia 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legja Warszawa 67%, RomanistiDallaPolonia 33%.
legja Warszawa - RomanistiDallaPolonia 2:3

48e minuut.
Spyra rent richting de bal. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz geeft de bal voor. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia geeft de bal voor. Kardasz kopt de bal weg. Vienne rent richting de bal. Vienne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legja Warszawa - RomanistiDallaPolonia 2:4

71e minuut.
Spyra passt de bal zonder na te denken. Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński passt de bal in één keer door. Vienne is nu in balbezit. Vienne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kragh-Jacobsen rent richting de bal. Kragh-Jacobsen met een sublieme pass. Słoń rent richting de bal. Koszaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Koszaliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legja Warszawa 58%, RomanistiDallaPolonia 42%.
legja Warszawa - RomanistiDallaPolonia 2:4