Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia Talentow Ajaks Mściszewice
Normal Tactiek 523
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 36.6
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen good


2e minuut.
Regosz onderschept slim de pass. Regosz geeft de bal voor. Inworp. Przyjaciel met een snelle inworp. Bajera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Horna bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna passt de bal in één keer door. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo draait met de bal, schiet en ... Depta probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tatar rent richting de bal. Tatar passt de bal met de wreef. Pieprzyk is nu in balbezit. Pieprzyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bochenek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:1

13e minuut.
Przyjaciel passt de bal zonder na te denken. Bochenek is nu in balbezit. Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo haalt uit met een fantastische trap. Depta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rice zal de hoekschop nemen. Olmo probeert de bal met de borst te controleren. Książek rent richting de bal. Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo schiet op doel. Kassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Horna met de inworp. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran onderschept slim de pass. Pieprzyk rent richting de bal. Pieprzyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
pellegri is nu in balbezit. pellegri geeft een hoge lob. Miśkowiec is nu in balbezit. Horna onderschept slim de pass. Horna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:2

20e minuut.
Daar is Gryczan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmo rent richting de bal. Gryczan begaat een overtreding. Gryczan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Regosz kopt de bal weg. Morales rent richting de bal. Morales probeert naar een medespeler te passen. Olmo heeft problemen om de bal te vangen. Olmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:3

24e minuut.
Maczó kopt de bal weg. Daar is Hennerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennerkes met een sublieme pass. Olmo rent richting de bal. Olmo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bajera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rice met de inworp. Hennerkes rent richting de bal. Hennerkes geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is pellegri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. pellegri geeft een hoge lob. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:4

44e minuut.
Rice speelt de bal door. Olmo is nu in balbezit. pellegri is nu in balbezit. pellegri geeft een lange en hoge pass. Kassian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Książek kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Talentow 69%, Ajaks Mściszewice 31%.
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:5

53e minuut.
Horna is nu in balbezit. Horna passt de bal zonder na te denken. pellegri bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo is nu in balbezit. Olmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:6

61e minuut.
Gryczan is nu in balbezit. Hennerkes onderschept slim de pass. Hennerkes passt de bal met de wreef. Olmo heeft problemen om de bal te vangen. Olmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:7

65e minuut.
Dahlgran met een sublieme pass. pellegri heeft problemen om de bal te vangen. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo haalt uit met een fantastische trap. Kassian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:8

74e minuut.
Pieprzyk passt de bal met de wreef. Hennerkes heeft problemen om de bal te vangen. Hennerkes geeft de bal voor. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rice geeft de bal voor. Daar is Depta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmo rent richting de bal. Olmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:9

85e minuut.
Klungelig pakt Bajera de bal. Czetwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olmo. Olmo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pieprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk passt de bal in één keer door. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo schiet op doel. Depta probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Tatar geeft de bal voor. Dahlgran kopt de bal weg. Olmo is nu in balbezit. Olmo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:10

90e minuut.
Doeltrap. Kassian met een harde bal richting middenveld. Morales speelt de bal door. Olmo is nu in balbezit. Olmo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Talentow 71%, Ajaks Mściszewice 29%.
Akademia Talentow - Ajaks Mściszewice 0:10