Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIŚLACKI Kraków Sokół Aleksandrów Łódzki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Pałubicki is nu in balbezit. Chełmiński onderschept slim de pass. Chełmiński passt de bal in één keer door. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kośmicki probeert naar een medespeler te passen. Pałubicki rent richting de bal. Met opzet legt Chełmiński zijn tegenspeler op de grond. Chełmiński krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Miecugow met een sublieme pass. Rydel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydel met een sublieme pass. Boruta rent richting de bal. Boruta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Maślona probeert naar een medespeler te passen. Rydel rent richting de bal. Rydel passt de bal in één keer door. Boruta is nu in balbezit. Boruta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Węglocki met een snelle inworp. Miecugow probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Węglocki neemt de hoekschop. Chełmiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIŚLACKI Kraków 53%, Sokół Aleksandrów Łódzki 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIŚLACKI Kraków - Sokół Aleksandrów Łódzki 0:0

56e minuut.
Pałubicki is nu in balbezit. Węglocki rent richting de bal. Pałubicki begaat een overtreding. Pałubicki krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Maślona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rydel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydel passt de bal zonder na te denken. Miecugow bereikt de bal nog maar net als eerste. Miecugow geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pałubicki met een snelle inworp. Miecugow probeert naar een medespeler te passen. Tabaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta verovert de bal door een tackle van achteren. Boruta draait met de bal, schiet en ... Stołeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WIŚLACKI Kraków - Sokół Aleksandrów Łódzki 1:0

77e minuut.
Bednarski probeert naar een medespeler te passen. Chełmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmiński passt de bal in één keer door. Rydel rent richting de bal. Rydel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIŚLACKI Kraków 42%, Sokół Aleksandrów Łódzki 58%.
WIŚLACKI Kraków - Sokół Aleksandrów Łódzki 1:0