Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Temeria FC Głowno United
Normal Tactiek moje2
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Wasilewski is nu in balbezit. Volpi onderschept slim de pass. Volpi passt de bal zonder na te denken. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Głowno United 0:1

3e minuut.
Mikola verovert de bal door een tackle van achteren. Mikola geeft een lange en hoge pass. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Siara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szczygielski met een sublieme pass. Volpi is nu in balbezit. Volpi passt de bal zonder na te denken. Bodu rent richting de bal. Bodu draait met de bal, schiet en ... Siara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ruas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volpi rent richting de bal. Volpi geeft de bal voor. Bodu maakt een snoekduik en kopt de bal. Siara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Głowno United 0:2

15e minuut.
Rukav rent richting de bal. Rukav passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Volpi de bal. Volpi geeft een hoge lob. Bodu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rukav geeft de bal voor. Mikola kopt de bal weg. Daar is Szary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodu rent richting de bal. Bodu schiet op doel. Siara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Wasilewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodu is nu in balbezit. Volpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpi haalt uit met een fantastische trap. Melisz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Głowno United 0:3

27e minuut.
Szary rent richting de bal. Szary geeft een hoge lob. Boone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Głowno United 1:3

31e minuut.
Uliczka speelt de bal door. Volpi is nu in balbezit. Volpi passt de bal zonder na te denken. Bodu is nu in balbezit. Bodu schiet op doel. Siara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Boone rent richting de bal. Boone geeft een lange en hoge pass. Szczygielski kopt de bal weg. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Głowno United 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temeria FC 78%, Głowno United 22%.
Temeria FC - Głowno United 1:4

46e minuut.
Bavastrello komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Volpi passt de bal in één keer door. Daar is Bodu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodu passt de bal met de wreef. Ruas is nu in balbezit. Ruas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Inworp. Mikola met een snelle inworp. Volpi is nu in balbezit. Volpi geeft een lange en hoge pass. Bodu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Inworp. Kuczyński komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Szary de bal. Kuczyński is nu in balbezit. Szary tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szary krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kuczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rukav kopt de bal weg. Wasilewski heeft problemen om de bal te vangen. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Mikola is nu in balbezit. Mikola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olejnicki de bal. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Siara met een harde bal richting middenveld. Volpi kopt de bal weg. Daar is Wasilewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rukav verovert de bal door een tackle van achteren. Rukav passt de bal in één keer door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński draait met de bal, schiet en ... Siara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Melisz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikola met een snelle inworp. Volpi rent richting de bal. Volpi geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Siara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Olejnicki is nu in balbezit. Olejnicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruas met de inworp. Volpi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Volpi onderschept slim de pass. Volpi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuczyński de bal. Kuczyński schiet op doel. Siara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temeria FC - Głowno United 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temeria FC 77%, Głowno United 23%.
Temeria FC - Głowno United 1:5