Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PDMH kibicbarcelony
Normal Tactiek zw1
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 36.5
average Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak passt de bal in één keer door. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Witaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witaszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Płocki onderschept slim de pass. Płocki passt de bal in één keer door. Sobieszczak is nu in balbezit. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Niedorobek met een harde bal richting middenveld. Kalisz kopt de bal weg. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PDMH - kibicbarcelony 0:1

16e minuut.
Bastijns bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak onderschept slim de pass. Stefaniak probeert naar een medespeler te passen. Witaszek rent richting de bal. Witaszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pestka trapt de bal weg. Kalisz kopt de bal weg. Kindera heeft problemen om de bal te vangen. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kalisz rent richting de bal. Kalisz probeert naar een medespeler te passen. Szalewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piekarz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Niedorobek probeert naar een medespeler te passen. Bastijns kopt de bal weg. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz schiet op doel. Niedorobek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PDMH - kibicbarcelony 0:2

32e minuut.
Kindera rent richting de bal. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz speelt de bal door. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki schiet op doel. Niedorobek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PDMH - kibicbarcelony 0:3

39e minuut.
Kindera passt de bal met de wreef. Witaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pestka. Pestka krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych met een sublieme pass. Wołejszo heeft problemen om de bal te vangen. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. Niedorobek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PDMH 69%, kibicbarcelony 31%.
PDMH - kibicbarcelony 0:3

51e minuut.
Piekarz rent richting de bal. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz met een sublieme pass. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Szalewicz passt de bal met de wreef. Daar is Zając, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zając passt de bal met de wreef. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Wołejszo de bal. Kalisz onderschept slim de pass. Kalisz speelt de bal door. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Płocki is nu in balbezit. Ciemerych probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalisz de bal. Stefaniak is nu in balbezit. Stefaniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Mazowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz haalt uit met een fantastische trap. Sobieszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żytomirski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Płocki rent richting de bal. Kalisz onderschept slim de pass. Kalisz speelt de bal door. Szalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Pestka geeft een lange en hoge pass. Szalewicz is nu in balbezit. Szalewicz schiet op doel. Niedorobek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PDMH - kibicbarcelony 0:4

89e minuut.
Gibadło geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciemerych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szalewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PDMH - kibicbarcelony 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PDMH 70%, kibicbarcelony 30%.
PDMH - kibicbarcelony 0:5