Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0103
  • Stadion: mottor Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 936
star0707 Piast Gliwice 28
Normal Tactiek 451
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Waśków is nu in balbezit. Waśków geeft een hoge lob. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyżykowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Pałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guścin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guścin passt de bal in één keer door. Struś is nu in balbezit. Struś draait met de bal, schiet en ... Wichert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - Piast Gliwice 28 0:1

44e minuut.
Waśków is nu in balbezit. Guścin is nu in balbezit. Guścin passt de bal met de wreef. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: star0707 45%, Piast Gliwice 28 55%.
star0707 - Piast Gliwice 28 0:1

55e minuut.
Ligas speelt de bal door. Pyzdra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzdra met een sublieme pass. Struś is nu in balbezit. Struś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Herczyk kopt de bal weg. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pyzdra probeert de bal aan de voet te houden. Suchodolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchodolski passt de bal met de wreef. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
star0707 - Piast Gliwice 28 1:1

81e minuut.
Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków is nu in balbezit. Pałkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waśków is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waśków komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ligas kan de bal niet met de borst controleren. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ligas. Ochman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyżykowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Herczyk geeft een hoge lob. Inworp. Szulgo met de inworp. Wyżykowski rent richting de bal. Wyżykowski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
star0707 - Piast Gliwice 28 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: star0707 41%, Piast Gliwice 28 59%.
star0707 - Piast Gliwice 28 2:1