Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
polska2024 Zaglebiak Fc
Normal Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Rumun bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumun geeft een hoge lob. Bożan rent richting de bal. Bożan schiet op doel. Klungelig pakt Ćwiąkała de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ... Rumun maakt een snoekduik en kopt de bal. Bożan is nu in balbezit. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Adamiak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
polska2024 - Zaglebiak Fc 1:0

14e minuut.
Główczyk geeft de bal voor. Stręt kopt de bal weg. Wiktorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Szmigiel de bal. Szmigiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Przywóski is nu in balbezit. Bożan verovert de bal door een tackle van achteren. Główczyk is nu in balbezit. Bożan verovert de bal door een tackle van achteren. Bożan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Grzywiński onderschept slim de pass. Gnat rent richting de bal. Ciorkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gnat raakt geblesseerd tijdens het duel. Szmigiel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bożan kopt de bal weg. Główczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumun is nu in balbezit. Rumun haalt uit met een fantastische trap. Adamiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polska2024 - Zaglebiak Fc 2:0

38e minuut.
Hompel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wiktorowski de bal. Szmigiel verovert de bal door een tackle van achteren. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stręt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
polska2024 - Zaglebiak Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polska2024 44%, Zaglebiak Fc 56%.
polska2024 - Zaglebiak Fc 2:1

55e minuut.
Źdźbło onderschept slim de pass. Kranich onderschept slim de pass. Kranich passt de bal zonder na te denken. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Czachomirski bokst de bal weg.

72e minuut.
Walkowiak passt de bal met de wreef. Grzywiński is nu in balbezit. Grzywiński geeft een lange en hoge pass. Rumun rent richting de bal. Rumun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hompel verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski passt de bal in één keer door. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski passt de bal in één keer door. Stręt rent richting de bal. Stręt haalt uit met een fantastische trap. Czachomirski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
polska2024 - Zaglebiak Fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: polska2024 54%, Zaglebiak Fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
polska2024 - Zaglebiak Fc 2:2