Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS Futbol Kalisz Calvaria
Normal Tactiek 1002
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten outstanding
poor Passen solid
weak Verdedigen good


5e minuut.
Jurubeba is nu in balbezit. Jurubeba geeft een hoge lob. Kavkazov springt en kopt de bal. Łobodziński geeft een lange en hoge pass. Kavkazov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terryan is nu in balbezit. Terryan draait met de bal, schiet en ... Bożek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:1

11e minuut.
Bihorac geeft een lange en hoge pass. Kavkazov kopt de bal weg. Bihorac rent richting de bal. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:2

14e minuut.
Jurubeba geeft een hoge lob. Łobodziński kopt de bal weg. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan schiet op doel. Bożek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:3

21e minuut.
Kulhawik kopt de bal weg. Bihorac met een sublieme pass. Daar is Łobodziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terryan is nu in balbezit. Terryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:4

29e minuut.
Gorszkow rent richting de bal. Jurubeba onderschept slim de pass. Jurubeba probeert naar een medespeler te passen. Terryan heeft problemen om de bal te vangen. Terryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:5

30e minuut.
Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hampel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łobodziński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bihorac met een snel genomen vrije trap. Guguła kopt de bal weg. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kulhawik rent richting de bal. Jurubeba verovert de bal door een tackle van achteren. Jurubeba speelt de bal door. Kavkazov rent richting de bal. Kavkazov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:6

34e minuut.
Terryan passt de bal zonder na te denken. Kavkazov is nu in balbezit. Gorszkow begaat een overtreding. Gorszkow krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bihorac kopt de bal weg. Łobodziński is nu in balbezit. Terryan is nu in balbezit. Terryan draait met de bal, schiet en ... Bożek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:7

38e minuut.
Terryan kopt de bal weg. Gorszkow rent richting de bal. Jurubeba verovert de bal door een tackle van achteren. Kavkazov is nu in balbezit. Kavkazov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kulhawik kopt de bal weg. Klungelig pakt Turbuţan de bal. Turbuţan geeft de bal voor. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:8

43e minuut.
Bożek met een sublieme pass. Bihorac heeft problemen om de bal te vangen. Bihorac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kavkazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavkazov draait met de bal, schiet en ... Bożek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terryan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kavkazov neemt de hoekschop. Bożek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Przygoda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Futbol Kalisz 70%, Calvaria 30%.
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:8

52e minuut.
Terryan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prochowicz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łobodziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Terryan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bożek probeert naar een medespeler te passen. Jurubeba rent richting de bal. Jurubeba geeft een hoge lob. Terryan maakt een snoekduik en kopt de bal. Bożek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:9

64e minuut.
Klungelig pakt Kaferski de bal. Bihorac is nu in balbezit. Bihorac passt de bal met de wreef. Kavkazov is nu in balbezit. Kavkazov draait met de bal, schiet en ... Bożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Bihorac rent richting de bal. Bihorac geeft een lange en hoge pass. Terryan rent richting de bal. Terryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:10

79e minuut.
Jurubeba speelt de bal door. Kavkazov is nu in balbezit. Kavkazov passt de bal zonder na te denken. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:11

82e minuut.
Klungelig pakt Lipień de bal. Kavkazov rent richting de bal. Kavkazov geeft de bal voor. Terryan is nu in balbezit. Terryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:12

82e minuut.
Kaferski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kulhawik de bal. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan haalt uit met een fantastische trap. Bożek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:13

88e minuut.
Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihorac verovert de bal door een tackle van achteren. Bihorac geeft een lange en hoge pass. Terryan is nu in balbezit. Terryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:14

90e minuut.
Bihorac onderschept slim de pass. Bihorac geeft de bal voor. Terryan rent richting de bal. Terryan schiet op doel. Bożek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Futbol Kalisz 79%, Calvaria 21%.
PKS Futbol Kalisz - Calvaria 0:15