Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Chrobrego 1405 F.C Huta
451 Tactiek 4-4-2 Kx
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 46.8
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen good


4e minuut.
Peres speelt de bal door. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek geeft een lange en hoge pass. Stuyven is nu in balbezit. Stuyven draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - F.C Huta 0:1

7e minuut.
Stuyven rent richting de bal. Stań geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stuyven de bal onder controle te krijgen. Sahnoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahnoun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dziedzic met een sublieme pass. Stuyven bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuyven draait met de bal, schiet en ... Minga probeert de bal aan de voet te houden. Marczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek verovert de bal door een tackle van achteren. Florek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - F.C Huta 0:2

18e minuut.
Płocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejniczak verovert de bal door een tackle van achteren. Olejniczak geeft een lange en hoge pass. Stuyven bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuyven haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - F.C Huta 0:3

21e minuut.
Peres probeert naar een medespeler te passen. Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszek passt de bal in één keer door. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - F.C Huta 0:4

22e minuut.
Stuyven rent richting de bal. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah passt de bal in één keer door. Florek is nu in balbezit. Florek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Florek rent richting de bal. Florek passt de bal met de wreef. Yeboah rent richting de bal. Stuyven rent richting de bal. Stuyven schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Niwiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yeboah is nu in balbezit. Yeboah geeft de bal voor. Florek rent richting de bal. Florek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yeboah kopt de bal weg. Sahnoun geeft een hoge lob. Stuyven bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuyven draait met de bal, schiet en ... Marczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - F.C Huta 0:5

36e minuut.
Florek rent richting de bal. Płocki is nu in balbezit. Florek verovert de bal door een tackle van achteren. Florek heeft problemen om de bal te vangen. Florek draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuyven onderschept slim de pass. Stuyven probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Florek de bal. Florek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Peres is nu in balbezit. Peres passt de bal met de wreef. Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek onderschept slim de pass. Florek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bucki kopt de bal weg. Sahnoun controleert de bal met de borst. Sahnoun passt de bal in één keer door. Stuyven rent richting de bal. Stuyven draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Chrobrego 1405 81%, F.C Huta 19%.
Fc Chrobrego 1405 - F.C Huta 0:5

50e minuut.
Minga is nu in balbezit. Stuyven is nu in balbezit. Stuyven probeert naar een medespeler te passen. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Peres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peres geeft een lange en hoge pass. Stuyven bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Przybyś geeft een hoge lob. Chomiński kopt de bal weg. Yeboah rent richting de bal. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Peres draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Banaszek geeft de bal voor. Klungelig pakt Stań de bal. Yeboah probeert naar een medespeler te passen. Sahnoun is nu in balbezit. Sahnoun schiet op doel. Marczyk bokst de bal weg.

61e minuut.
Yeboah met een sublieme pass. Klungelig pakt Peres de bal. Peres passt de bal zonder na te denken. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nędza passt de bal zonder na te denken. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeboah. Yeboah krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Minga heeft problemen om de bal te vangen. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Peres passt de bal in één keer door. Stuyven rent richting de bal. Stuyven draait met de bal, schiet en ... Marczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - F.C Huta 0:6

74e minuut.
Przybyś geeft een hoge lob. Peres kan de bal niet met de borst controleren. Peres passt de bal in één keer door. Stuyven is nu in balbezit. Stuyven schiet op doel. Marczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Chomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomiński geeft een lange en hoge pass. Banaszek is nu in balbezit. Florek is nu in balbezit. Florek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stuyven is nu in balbezit. Stuyven probeert naar een medespeler te passen. Peres rent richting de bal. Peres haalt uit met een fantastische trap. Marczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - F.C Huta 0:7

79e minuut.
Sahnoun passt de bal zonder na te denken. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah geeft de bal voor. Stuyven bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuyven draait met de bal, schiet en ... Marczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Chrobrego 1405 - F.C Huta 0:8

87e minuut.
Banaszek rent richting de bal. Banaszek passt de bal in één keer door. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek draait met de bal, schiet en ... Marczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Chrobrego 1405 73%, F.C Huta 27%.
Fc Chrobrego 1405 - F.C Huta 0:8