Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BYLE DO PIĄTKU Bankai
LVI Tactiek Attack
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dastarac rent richting de bal. Dastarac passt de bal zonder na te denken. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Gaweł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 1:0

4e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Widakuweno is nu in balbezit. Widakuweno draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hennig de bal onder controle te krijgen. Gaweł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 2:0

5e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig geeft de bal voor. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wlazły bereikt de bal nog maar net als eerste. Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. Widakuweno probeert naar een medespeler te passen. Venczel rent richting de bal. Venczel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Krykwiński met een snelle inworp. Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Venczel rent richting de bal. Venczel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wlazły bereikt de bal nog maar net als eerste. Widakuweno verovert de bal door een tackle van achteren. Widakuweno probeert naar een medespeler te passen. Venczel is nu in balbezit. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 3:0

23e minuut.
Civelli probeert naar een medespeler te passen. Dastarac met een sublieme pass. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Gaweł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 4:0

31e minuut.
Piwo speelt de bal door. Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo speelt de bal door. Venczel is nu in balbezit. Venczel draait met de bal, schiet en ... Gaweł bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 5:0

37e minuut.
Dastarac kopt de bal weg. Klungelig pakt Wlazły de bal. Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Venczel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 6:0

39e minuut.
Kendzia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wlazły is nu in balbezit. Widakuweno rent richting de bal. Widakuweno schiet op doel. Gaweł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BYLE DO PIĄTKU 27%, Bankai 73%.
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 7:0

48e minuut.
Dastarac onderschept slim de pass. Dastarac met een sublieme pass. Venczel rent richting de bal. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 8:0

60e minuut.
Niewczas met de inworp. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo geeft een lange en hoge pass. Widakuweno is nu in balbezit. Widakuweno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo probeert naar een medespeler te passen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Widakuweno de bal. Widakuweno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Religa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piwo rent richting de bal. Piwo met een sublieme pass. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Piwo is nu in balbezit. Piwo passt de bal in één keer door. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hennig de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Religa met een harde bal richting middenveld. Ruta kopt de bal weg. Venczel rent richting de bal. Widakuweno is nu in balbezit. Widakuweno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gaweł met een harde bal richting middenveld. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac speelt de bal door. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wlazły is nu in balbezit. Piwo onderschept slim de pass. Piwo passt de bal zonder na te denken. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Piwo de bal. Venczel is nu in balbezit. Widakuweno heeft problemen om de bal te vangen. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 9:0

80e minuut.
Niewczas passt de bal in één keer door. Wlazły is nu in balbezit. Widakuweno verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 10:0

85e minuut.
Wlazły is nu in balbezit. Widakuweno onderschept slim de pass. Widakuweno passt de bal zonder na te denken. Venczel is nu in balbezit. Venczel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 11:0

90e minuut.
Civelli passt de bal zonder na te denken. Widakuweno heeft problemen om de bal te vangen. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BYLE DO PIĄTKU 20%, Bankai 80%.
BYLE DO PIĄTKU - Bankai 12:0