Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skalpel Siewierz RKS Motor Chodel
433 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 18.9
very good Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Huybrechts passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Horwat de bal onder controle te krijgen. Manfugaz met een sublieme pass. Amerio rent richting de bal. Amerio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Błaszczyk met een sublieme pass. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec rent richting de bal. Amerio onderschept slim de pass. Amerio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - RKS Motor Chodel 1:0

6e minuut.
Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Skrzypiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerio is nu in balbezit. Amerio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Meeuws geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski passt de bal in één keer door. Miličković geeft een lange en hoge pass. Amerio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - RKS Motor Chodel 2:0

8e minuut.
Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Przytuła de bal. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Miličković probeert de bal aan de voet te houden. Miličković speelt de bal door. Amerio is nu in balbezit. Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfugaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Przytuła is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski geeft de bal voor. Dobruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amerio maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Skrzypiec is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Amerio heeft problemen om de bal te vangen. Przytuła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przytuła krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Amerio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miličković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Przytuła kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fiszer de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Amerio rent richting de bal. Amerio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Meeuws met een snelle inworp. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Manfugaz is nu in balbezit. Manfugaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Przytuła probeert naar een medespeler te passen. Sztandera is nu in balbezit. Amerio onderschept slim de pass. Amerio haalt uit met een fantastische trap. Dobruk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - RKS Motor Chodel 3:0

31e minuut.
Kopa-Ostrowski speelt de bal door. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws passt de bal in één keer door. Amerio is nu in balbezit. Amerio draait met de bal, schiet en ... Dobruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Manfugaz geeft een lange en hoge pass. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski speelt de bal door. Daar is Amerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Afera probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Błaszczyk neemt de hoekschop. Przytuła heeft problemen om de bal te vangen. Amerio rent richting de bal. Paal! Amerio is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - RKS Motor Chodel 4:0

43e minuut.
Błaszczyk geeft een lange en hoge pass. Manfugaz kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Amerio rent richting de bal. Amerio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Schütze is nu in balbezit. Schütze geeft de bal voor. Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Amerio rent richting de bal. Amerio schiet op doel. Dobruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Afera heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skalpel Siewierz 26%, RKS Motor Chodel 74%.
Skalpel Siewierz - RKS Motor Chodel 4:0

47e minuut.
Przytuła rent richting de bal. Amerio onderschept slim de pass. Amerio passt de bal in één keer door. Manfugaz is nu in balbezit. Manfugaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws geeft een lange en hoge pass. Manfugaz rent richting de bal. Manfugaz haalt uit met een fantastische trap. Afera probeert de bal aan de voet te houden. Dobruk bokst de bal weg. Amerio is nu in balbezit. Amerio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - RKS Motor Chodel 5:0

58e minuut.
Miličković speelt de bal door. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk geeft een hoge lob. Amerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - RKS Motor Chodel 6:0

60e minuut.
Przytuła speelt de bal door. Klungelig pakt Fiszer de bal. Amerio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amerio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Błaszczyk speelt de bal door. Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfugaz verovert de bal door een tackle van achteren. Manfugaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kopa-Ostrowski speelt de bal door. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws passt de bal in één keer door. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Kopa-Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Błaszczyk kopt de bal weg. Manfugaz is nu in balbezit. Manfugaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Miličković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meeuws de bal. Meeuws passt de bal met de wreef. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Miličković speelt de bal door. Daar is Kopa-Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopa-Ostrowski passt de bal zonder na te denken. Manfugaz rent richting de bal. Manfugaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Schütze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filip komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Manfugaz onderschept slim de pass. Skrzypiec rent richting de bal. Manfugaz verovert de bal door een tackle van achteren. Manfugaz draait met de bal, schiet en ... Dobruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - RKS Motor Chodel 7:0

90e minuut.
Miličković met een sublieme pass. Klungelig pakt Skrzypiec de bal. Manfugaz rent richting de bal. Manfugaz haalt uit met een fantastische trap. Dobruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skalpel Siewierz - RKS Motor Chodel 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skalpel Siewierz 28%, RKS Motor Chodel 72%.
Skalpel Siewierz - RKS Motor Chodel 8:0