Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Motor Chodel BYLE DO PIĄTKU
Normal Tactiek LVI
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 40
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Piwo verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo rent richting de bal. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Piwoński rent richting de bal. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piwoński krijgt een gele kaart. Dastarac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Civelli met een snel genomen vrije trap. Venczel springt en kopt de bal. Dobruk bokst de bal weg.

6e minuut.
Nuhs speelt de bal door. Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. Widakuweno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Venczel de bal. Venczel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sztandera heeft problemen om de bal te vangen. Dastarac speelt de bal door. Venczel rent richting de bal. Venczel schiet op doel. Dobruk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:1

10e minuut.
Inworp. Dastarac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo schiet op doel. Dobruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Widakuweno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Widakuweno. Widakuweno krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo speelt de bal door. Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. Widakuweno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Piwo is nu in balbezit. Piwo speelt de bal door. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Dobruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:2

26e minuut.
Civelli rent richting de bal. Civelli geeft een lange en hoge pass. Skrzypiec probeert de bal met de borst te controleren. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Kiciak de bal. Civelli rent richting de bal. Civelli passt de bal in één keer door. Venczel rent richting de bal. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:4

31e minuut.
Skrzypiec is nu in balbezit. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Afera is nu in balbezit. Widakuweno onderschept slim de pass. Widakuweno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:5

35e minuut.
Klungelig pakt Widakuweno de bal. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec geeft een hoge lob. Ruta geeft een hoge lob. Widakuweno maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:6

36e minuut.
Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo passt de bal zonder na te denken. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:7

38e minuut.
Piwo rent richting de bal. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński passt de bal met de wreef. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:8

41e minuut.
Widakuweno onderschept slim de pass. Widakuweno speelt de bal door. Venczel rent richting de bal. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:9

43e minuut.
Kiciak probeert naar een medespeler te passen. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac passt de bal in één keer door. Venczel is nu in balbezit. Venczel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Motor Chodel 77%, BYLE DO PIĄTKU 23%.
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:9

53e minuut.
Venczel passt de bal in één keer door. Widakuweno bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła is nu in balbezit. Widakuweno onderschept slim de pass. Widakuweno geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Venczel probeert de bal aan de voet te houden. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac geeft een hoge lob. Venczel is nu in balbezit. Venczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:10

63e minuut.
Widakuweno rent richting de bal. Widakuweno passt de bal zonder na te denken. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Dobruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:11

67e minuut.
Piwo kopt de bal weg. Przytuła heeft problemen om de bal te vangen. Venczel is nu in balbezit. Venczel schiet op doel. Afera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:12

76e minuut.
Widakuweno verovert de bal door een tackle van achteren. Piwo rent richting de bal. Piwo met een sublieme pass. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:13

80e minuut.
Piwo speelt de bal door. Widakuweno heeft problemen om de bal te vangen. Venczel rent richting de bal. Venczel draait met de bal, schiet en ... Dobruk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:14

82e minuut.
Widakuweno rent richting de bal. Widakuweno passt de bal met de wreef. Venczel rent richting de bal. Venczel schiet op doel. Dobruk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:15

87e minuut.
Nuhs geeft de bal voor. Piwo kopt de bal weg. Fiszer rent richting de bal. Widakuweno onderschept slim de pass. Widakuweno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac passt de bal met de wreef. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Motor Chodel 76%, BYLE DO PIĄTKU 24%.
RKS Motor Chodel - BYLE DO PIĄTKU 0:15