Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Buraks Szczochy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Bachleda is nu in balbezit. Jurek onderschept slim de pass. Jurek geeft een lange en hoge pass. Hangiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel schiet op doel. Filarski bokst de bal weg.

9e minuut.
Bachleda passt de bal in één keer door. Daar is Tarachulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarachulski probeert naar een medespeler te passen. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gackowski geeft de bal voor. Przekop kopt de bal weg. Ulanowski heeft problemen om de bal te vangen. Hangiel rent richting de bal. Hangiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nowacki rent richting de bal. Nowacki passt de bal in één keer door. Ren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Kurdziel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ren is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nowacki neemt de hoekschop. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - Szczochy 1:0

32e minuut.
Nowacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarachulski de bal. Tarachulski probeert naar een medespeler te passen. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leczkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sitarek komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Łażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski passt de bal zonder na te denken. Hangiel rent richting de bal. Hangiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Buraks - Szczochy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Buraks 44%, Szczochy 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Buraks - Szczochy 1:1

57e minuut.
Żelazowski geeft de bal voor. Bachleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hangiel begaat een overtreding. Hangiel krijgt een gele kaart. Bachleda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bachleda kan niet meer verder spelen. Waniek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Chojanecki passt de bal zonder na te denken. Żelazowski rent richting de bal. Zabadeusz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Waniek passt de bal zonder na te denken. Tarachulski heeft problemen om de bal te vangen. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz draait met de bal, schiet en ... Ren probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Sitarek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wuciński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Buraks 34%, Szczochy 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Buraks - Szczochy 1:1