Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Sulechów Olimpia Plewiska
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak geeft een hoge lob. Zachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - Olimpia Plewiska 1:0

15e minuut.
Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski geeft een hoge lob. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rembielak verovert de bal door een tackle van achteren. Rembielak geeft een hoge lob. Zachacz rent richting de bal. Zachacz haalt uit met een fantastische trap. Kajdana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - Olimpia Plewiska 2:0

28e minuut.
Saleta kopt de bal weg. Łakomiec rent richting de bal. Zachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Zachacz haalt uit met een fantastische trap. Kajdana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - Olimpia Plewiska 3:0

37e minuut.
Falkowski met een sublieme pass. Rembielak rent richting de bal. Rembielak passt de bal zonder na te denken. Zachacz is nu in balbezit. Zachacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Sulechów 54%, Olimpia Plewiska 46%.
Sparta Sulechów - Olimpia Plewiska 3:0

50e minuut.
Branicki met een snelle inworp. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski passt de bal zonder na te denken. Tupalski rent richting de bal. Tupalski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembielak passt de bal met de wreef. Zachacz is nu in balbezit. Zachacz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - Olimpia Plewiska 4:0

59e minuut.
Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Zachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachacz schiet op doel. Kajdana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kocikowski rent richting de bal. Saleta verovert de bal door een tackle van achteren. Saleta passt de bal met de wreef. Fydrych rent richting de bal. Fydrych haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - Olimpia Plewiska 5:0

68e minuut.
Falkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Branicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Branicki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Branicki kan niet meer verder spelen. Pęcak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Prasnal probeert naar een medespeler te passen. Oraczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembielak is nu in balbezit. Oraczko verovert de bal door een tackle van achteren. Oraczko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Sulechów 55%, Olimpia Plewiska 45%.
Sparta Sulechów - Olimpia Plewiska 5:0