Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Plewiska RKS Rakowek
433 Tactiek BartX
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 29.4
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Popiołek de bal onder controle te krijgen. Dobrijević is nu in balbezit. Dobrijević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dobrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrijević geeft een lange en hoge pass. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel. Kajdana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Plewiska - RKS Rakowek 0:1

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kajdana trapt de bal weg. Krysztofiak kopt de bal weg. Jusufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Tupalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krysztofiak met een sublieme pass. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosynier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Plewiska 63%, RKS Rakowek 37%.
Olimpia Plewiska - RKS Rakowek 0:1

48e minuut.
Jusufi is nu in balbezit. Silaghi is nu in balbezit. Łakomiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silaghi raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrijević legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Krysztofiak speelt de bal door. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Dobrijević is nu in balbezit. Dobrijević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jusufi kopt de bal weg. Łakomiec heeft problemen om de bal te vangen. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. Kajdana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Plewiska - RKS Rakowek 0:2

75e minuut.
Branicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Okursoy verovert de bal door een tackle van achteren. Okursoy passt de bal zonder na te denken. Dobrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrijević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gualdana geeft een hoge lob. Charzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Charzyński passt de bal met de wreef. Dobrijević rent richting de bal. Dobrijević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Charzyński is nu in balbezit. Charzyński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Silaghi de bal onder controle te krijgen. Jusufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Plewiska - RKS Rakowek 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Plewiska 69%, RKS Rakowek 31%.
Olimpia Plewiska - RKS Rakowek 0:3