Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jamaica chill-out homm3
jammeD Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cisło met een sublieme pass. Barwin is nu in balbezit. Gierek verovert de bal door een tackle van achteren. Gierek haalt uit met een fantastische trap. Garašanin probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

5e minuut.
Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrenacci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gierek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Świężawski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Truszkowski rent richting de bal. Truszkowski schiet op doel. Fatalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - homm3 1:0

15e minuut.
Daar is Truszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik passt de bal in één keer door. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cisło is nu in balbezit. Truszkowski rent richting de bal. Cisło probeert naar een medespeler te passen. Gierek rent richting de bal. Gierek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Żymirski speelt de bal door. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek speelt de bal door. Żymirski geeft een lange en hoge pass. Truszkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Fatalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Fatalski met een sublieme pass. Świężawski kopt de bal weg. Barwin heeft problemen om de bal te vangen. Żymirski rent richting de bal. Żymirski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Leśnik met een sublieme pass. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski passt de bal in één keer door. Gierek is nu in balbezit. Gierek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Fatalski trapt de bal weg van het doel. Ośródka kopt de bal weg. Gierek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gierek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica chill-out 26%, homm3 74%.
Jamaica chill-out - homm3 1:0

47e minuut.
Andrenacci is nu in balbezit. Andrenacci passt de bal zonder na te denken. Gierek is nu in balbezit. Gierek draait met de bal, schiet en ... Fatalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - homm3 2:0

48e minuut.
Leśnik passt de bal in één keer door. Cisło rent richting de bal. Cisło passt de bal met de wreef. Gierek is nu in balbezit. Gierek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - homm3 3:0

55e minuut.
Cisło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik passt de bal met de wreef. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Żymirski is nu in balbezit. Żymirski passt de bal in één keer door. Leśnik met een sublieme pass. Gierek geeft de bal voor. Truszkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Fatalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Dziełakowski met de inworp. Cisło rent richting de bal. Cisło passt de bal in één keer door. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Romanenco is nu in balbezit. Romanenco speelt de bal door. Bruno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Garašanin geeft een hoge lob. Inworp. Żymirski met de inworp. Leśnik heeft problemen om de bal te vangen. Leśnik geeft een hoge lob. Fatalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rucki met de inworp. Cisło geeft een hoge lob. Andrenacci kopt de bal weg. Cisło rent richting de bal. Cisło geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Żymirski passt de bal met de wreef. Romanenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik begaat een overtreding. Leśnik krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Cisło geeft de bal voor. Daar is Bruno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek schiet op doel. Fatalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - homm3 4:0

85e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski geeft de bal voor. Truszkowski rent richting de bal. Truszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - homm3 5:0

88e minuut.
Rucki met de inworp. Daar is Cisło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło passt de bal zonder na te denken. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gierek rent richting de bal. Gierek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - homm3 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica chill-out 22%, homm3 78%.
Jamaica chill-out - homm3 6:0