Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia Terror 1947 Arsenal Orłowo
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Walendzik is nu in balbezit. Kondrat is nu in balbezit. Walendzik rent richting de bal. Walendzik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rembielak de bal onder controle te krijgen. Wilimowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Rokita rent richting de bal. Pawelec verovert de bal door een tackle van achteren. Mleczek is nu in balbezit. Pawelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Śmiałek is nu in balbezit. Śmiałek passt de bal met de wreef. Pawelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Maniewski probeert de bal aan de voet te houden. Kondrat rent richting de bal. Kondrat probeert naar een medespeler te passen. Pawelec heeft problemen om de bal te vangen. Pawelec schiet op doel. Rydol bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Arsenal Orłowo 0:1

28e minuut.
Mleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelec onderschept slim de pass. Pawelec geeft een hoge lob. Siepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Siepka speelt de bal door. Rydol bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Walendzik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Popiołek komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Odzimkowski geeft de bal voor. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz passt de bal met de wreef. Pawelec rent richting de bal. Pawelec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Terror 1947 39%, Arsenal Orłowo 61%.
Silesia Terror 1947 - Arsenal Orłowo 0:1

52e minuut.
Pawelec kopt de bal weg. Rembielak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rokita. Rokita krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cherek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taczała komt het veld opgelopen. Mieleszko met de inworp. Ogórek rent richting de bal. Ogórek geeft een lange en hoge pass. Rokita kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Langosz rent richting de bal. Langosz geeft de bal voor. Węgrzyn rent richting de bal. Maćkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilimowski trapt de bal weg. Pawelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelec schiet op doel. Na een snelle pass probeert Węgrzyn de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Terror 1947 - Arsenal Orłowo 0:2

76e minuut.
Popiołek rent richting de bal. Kondrat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rokita. Kondrat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kondrat kan niet meer verder spelen. Soczyński komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Boruciak geeft een hoge lob. Odzimkowski kan de bal niet met de borst controleren. Śmiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiałek geeft een lange en hoge pass. Maćkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Terror 1947 51%, Arsenal Orłowo 49%.
Silesia Terror 1947 - Arsenal Orłowo 0:2