Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amber Gold2 rowokół smołdzino
Ja Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.9 gemiddelde waardering 21.8
good Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Mikuła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Papierkowski komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Adamastor rent richting de bal. Adamastor passt de bal met de wreef. Hluboček is nu in balbezit. Hluboček schiet op doel. Czader probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dydek rent richting de bal. Vučina verovert de bal door een tackle van achteren. Hluboček heeft problemen om de bal te vangen. Hluboček draait met de bal, schiet en ... Czader verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pakksepp komt het veld opgelopen.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Meir komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Ärtz met een sublieme pass. Papierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir verovert de bal door een tackle van achteren. van Meir draait met de bal, schiet en ... Oleszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - rowokół smołdzino 1:0

40e minuut.
Sobek rent richting de bal. Sobek met een sublieme pass. Papierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir verovert de bal door een tackle van achteren. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - rowokół smołdzino 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amber Gold2 41%, rowokół smołdzino 59%.
Amber Gold2 - rowokół smołdzino 2:0

47e minuut.
Czader geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmittler met een snelle inworp. van Meir is nu in balbezit. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Oleszko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - rowokół smołdzino 3:0

48e minuut.
van Meir onderschept slim de pass. Vučina is nu in balbezit. van Meir rent richting de bal. van Meir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vučina is nu in balbezit. Vučina geeft een hoge lob. Daar is Papierkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir onderschept slim de pass. van Meir met een sublieme pass. Vučina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučina schiet op doel. Oleszko bokst de bal weg.

58e minuut.
Łącki is nu in balbezit. Ärtz begaat een overtreding. Łącki raakt geblesseerd tijdens het duel. Landefeld komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ärtz verovert de bal door een tackle van achteren. Ärtz passt de bal zonder na te denken. van Meir is nu in balbezit. van Meir draait met de bal, schiet en ... Oleszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amber Gold2 - rowokół smołdzino 4:0

67e minuut.
Vučina met een sublieme pass. Niepsuj is nu in balbezit. Niepsuj passt de bal in één keer door. Landefeld rent richting de bal. Landefeld haalt uit met een fantastische trap. Oleszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ärtz geeft een lange en hoge pass. Kościński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aichinger. Kościński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kościński kan niet meer verder spelen. Brzęczyszkiewicz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oleszko trapt de bal weg. Vučina kopt de bal weg. Klungelig pakt Landefeld de bal. Landefeld schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Wakacjowski probeert naar een medespeler te passen. Plombon is nu in balbezit. Niepsuj rent richting de bal. Plombon verovert de bal door een tackle van achteren. Plombon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amber Gold2 29%, rowokół smołdzino 71%.
Amber Gold2 - rowokół smołdzino 4:0