Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detern FC Arsenal Orłowo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kaleta rent richting de bal. Saganowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kondrat is nu in balbezit. Kondrat met een sublieme pass. Wilimowski kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Arsenal Orłowo 1:0

8e minuut.
Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz passt de bal met de wreef. Kondrat is nu in balbezit. Kaleta onderschept slim de pass. Kaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Arsenal Orłowo 2:0

12e minuut.
Ciechański verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechański speelt de bal door. Zakrzewski rent richting de bal. Kaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pazurek kopt de bal weg. Klungelig pakt Herbasch de bal. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rokosza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Arsenal Orłowo 2:1

36e minuut.
Rembielak is nu in balbezit. Zakrzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Saganowski rent richting de bal. Zakrzewski onderschept slim de pass. Zakrzewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Arsenal Orłowo 3:1

43e minuut.
Latoń onderschept slim de pass. Błażej rent richting de bal. Kondrat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondrat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detern FC 45%, Arsenal Orłowo 55%.
Detern FC - Arsenal Orłowo 3:1

48e minuut.
Zakrzewski speelt de bal door. Krzymiński met een sublieme pass. Kaleta rent richting de bal. Kaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Arsenal Orłowo 4:1

51e minuut.
Kondrat probeert naar een medespeler te passen. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak speelt de bal door. Zakrzewski rent richting de bal. Zakrzewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Siepka speelt de bal door. Błażej is nu in balbezit. Maćkiewicz onderschept slim de pass. Opioła is nu in balbezit. Opioła haalt uit met een fantastische trap. Rokosza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Rembielak met een sublieme pass. Opioła is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Błażej. Opioła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Opioła komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Detern FC - Arsenal Orłowo 4:2

77e minuut.
Śmiałek passt de bal met de wreef. Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski probeert naar een medespeler te passen. Kaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleta schiet op doel. Wilimowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Opioła probeert naar een medespeler te passen. Maćkiewicz rent richting de bal. Radziejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Opioła is nu in balbezit. Opioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detern FC 51%, Arsenal Orłowo 49%.
Detern FC - Arsenal Orłowo 4:2