Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Orłowo Barca18
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Boruciak met een harde bal richting middenveld. Daar is Starzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec passt de bal in één keer door. Drewicz rent richting de bal. Drewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz met een sublieme pass. Drewicz is nu in balbezit. Drewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Soczyński onderschept slim de pass. Soczyński passt de bal in één keer door. Pawelec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Starzec kopt de bal weg. Klungelig pakt Bruzdewicz de bal. Rembielak rent richting de bal. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wilimowski trapt de bal weg. Pawelec controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charytanowicz. Pawelec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pawelec kan niet meer verder spelen. Opioła komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Rembielak heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Drewicz rent richting de bal. Drewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maćkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Rembielak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maćkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Orłowo - Barca18 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Orłowo 68%, Barca18 32%.
Arsenal Orłowo - Barca18 1:0

60e minuut.
Soczyński is nu in balbezit. Charytanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charytanowicz probeert naar een medespeler te passen. Drewicz is nu in balbezit. Drewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Orłowo - Barca18 1:1

74e minuut.
Rembielak is nu in balbezit. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Drewicz rent richting de bal. Drewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Orłowo - Barca18 1:2

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bęben met een snelle inworp. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz schiet op doel. Drewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Wilczak met de inworp. Daar is Charytanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opioła is nu in balbezit. Opioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Soczyński probeert naar een medespeler te passen. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik passt de bal zonder na te denken. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Orłowo 58%, Barca18 42%.
Arsenal Orłowo - Barca18 1:2