Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pijaki polskie STG olimpix
Test Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.8 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Krzysztyński met een snelle inworp. Sowała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratajczyk. Sowała wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sowała kan niet meer verder spelen. Kolęda komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Monczka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Widuch komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Szczepańczyk rent richting de bal. Sałata verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halikowski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Halikowski geeft een lange en hoge pass. Krentusz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gramczewski de bal onder controle te krijgen. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krentusz rent richting de bal. Krentusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bruzdewicz speelt de bal door. Daar is Trawiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trawiński geeft een lange en hoge pass. Krentusz rent richting de bal. Krentusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Daar is Sałata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz met een sublieme pass. Daar is Szczepańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijaki polskie STG - olimpix 1:0

29e minuut.
Potocki speelt de bal door. Rusiecki is nu in balbezit. Rusiecki speelt de bal door. Widuch rent richting de bal. Widuch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rusiecki onderschept slim de pass. Kolęda rent richting de bal. Rusiecki begaat een overtreding. Rusiecki krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Trawiński onderschept slim de pass. Trawiński geeft de bal voor. Zaloga rent richting de bal. Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Potocki onderschept slim de pass. Potocki geeft de bal voor. Krzysztyński probeert de bal aan de voet te houden. Rusiecki rent richting de bal. Rusiecki schiet op doel. Kurmański bokst de bal weg.

44e minuut.
Budzyński passt de bal met de wreef. Widuch heeft problemen om de bal te vangen. Widuch met een sublieme pass. Rusiecki rent richting de bal. Rusiecki schiet op doel. Kurmański bokst de bal weg. Trawiński heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaki polskie STG 55%, olimpix 45%.
Pijaki polskie STG - olimpix 1:0

57e minuut.
Trawiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sałata met een snelle inworp. Budzyński rent richting de bal. Budzyński geeft een lange en hoge pass. Paal!

75e minuut.
Bruzdewicz geeft de bal voor. Inworp. Gmoch met een snelle inworp. Krzysztyński is nu in balbezit. Krzysztyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijaki polskie STG 72%, olimpix 28%.
Pijaki polskie STG - olimpix 1:0