Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wikingowie Południa FC Nakło nad Notecią
541 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Widacha speelt de bal door. Gvero rent richting de bal. Gvero met een sublieme pass. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Widacha kopt de bal weg. Wojtowicz kan de bal niet met de borst controleren. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans draait met de bal, schiet en ... Frydrych werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - FC Nakło nad Notecią 1:0

15e minuut.
Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski met een sublieme pass. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędza schiet op doel. Agrelos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kotorowski zal de hoekschop nemen. Willma bereikt de bal nog maar net als eerste. Willma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gvero met de inworp. Widacha heeft problemen om de bal te vangen. Milewski begaat een overtreding. Milewski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Korwin passt de bal zonder na te denken. Isoba rent richting de bal. Isoba passt de bal zonder na te denken. Nevejans rent richting de bal. Nevejans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wikingowie Południa 42%, FC Nakło nad Notecią 58%.
Wikingowie Południa - FC Nakło nad Notecią 1:0

58e minuut.
Mandula onderschept slim de pass. Mandula geeft een lange en hoge pass. Daar is Wojna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Korwin kopt de bal weg. Nevejans is nu in balbezit. Wojna begaat een overtreding. Wojna krijgt een gele kaart. Nevejans moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nevejans kan niet meer verder spelen. Wojna speelt de bal door. Danielczyk komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Milewski kan de bal niet met de borst controleren. Isoba rent richting de bal. Isoba passt de bal in één keer door. Danielczyk is nu in balbezit. Danielczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Agrelos rent richting de bal. Agrelos geeft de bal voor. Danielczyk rent richting de bal. Danielczyk draait met de bal, schiet en ... Frydrych maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - FC Nakło nad Notecią 2:0

71e minuut.
Isoba passt de bal met de wreef. Danielczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wojtowicz is nu in balbezit. Danielczyk onderschept slim de pass. Danielczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - FC Nakło nad Notecią 3:0

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Milewski de bal onder controle te krijgen. Drzewiński rent richting de bal. Agrelos onderschept slim de pass. Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Frydrych trapt de bal weg van het doel. Muñoz geeft de bal voor. Danielczyk rent richting de bal. Danielczyk schiet op doel. Frydrych probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wikingowie Południa - FC Nakło nad Notecią 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wikingowie Południa 42%, FC Nakło nad Notecią 58%.
Wikingowie Południa - FC Nakło nad Notecią 4:0