Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Adisonki Ac Krisx Legia Warszawa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Tosik verovert de bal door een tackle van achteren. Tosik geeft een lange en hoge pass. Zbozień heeft problemen om de bal te vangen. Pala rent richting de bal. Pala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Topola passt de bal met de wreef. Berdys rent richting de bal. Rastafariański verovert de bal door een tackle van achteren. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Gorzawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adisonki - Ac Krisx Legia Warszawa 0:1

17e minuut.
Sarnowski speelt de bal door. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Topola de bal. Topola draait met de bal, schiet en ... Gorzawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Berdys geeft de bal voor. Rzeszutko kopt de bal weg. Osial heeft problemen om de bal te vangen. Pala onderschept slim de pass. Pala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobrzyński komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Rzeszutko onderschept slim de pass. Rzeszutko passt de bal zonder na te denken. Dobrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrzyński schiet op doel. Zbozień probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Deptuch met een sublieme pass. Chodoń kopt de bal weg. Klungelig pakt Zbozień de bal. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zbozień met een harde bal richting middenveld. Rastafariański kopt de bal weg. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Deptuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Adisonki - Ac Krisx Legia Warszawa 1:1

44e minuut.
Rzeszutko onderschept slim de pass. Rzeszutko passt de bal in één keer door. Dobrzyński rent richting de bal. Dobrzyński haalt uit met een fantastische trap. Deptuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Adisonki - Ac Krisx Legia Warszawa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Adisonki 55%, Ac Krisx Legia Warszawa 45%.
FC Adisonki - Ac Krisx Legia Warszawa 2:1

56e minuut.
Dobrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrzyński speelt de bal door. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Deptuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Guzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeszutko probeert naar een medespeler te passen. Dobrzyński is nu in balbezit. Dobrzyński schiet op doel. Deptuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzek geeft de bal voor. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Topola onderschept slim de pass. Topola draait met de bal, schiet en ... Gorzawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Adisonki - Ac Krisx Legia Warszawa 2:2

74e minuut.
Słaby is nu in balbezit. Słaby passt de bal zonder na te denken. Dobrzyński rent richting de bal. Dobrzyński draait met de bal, schiet en ... Deptuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Krzyżan passt de bal met de wreef. Guzek is nu in balbezit. Guzek speelt de bal door. Topola rent richting de bal. Topola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Adisonki 46%, Ac Krisx Legia Warszawa 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Adisonki - Ac Krisx Legia Warszawa 2:2