Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Kabury Szczecin Zaspa Gdansk 2017
442 kabura Tactiek mistrzostwo
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 44.8
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dynak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balcewicz probeert naar een medespeler te passen. Suchecki rent richting de bal. Suchecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dynak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kabury Szczecin - Zaspa Gdansk 2017 0:1

6e minuut.
Lantigua passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fedak de bal. Fedak geeft een lange en hoge pass. Cortina rent richting de bal. Cortina schiet op doel. Szczur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Suchecki rent richting de bal. Wypych is nu in balbezit. Wypych passt de bal in één keer door. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dzielski rent richting de bal. Dzielski geeft een lange en hoge pass. Daar is Turecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kabury Szczecin - Zaspa Gdansk 2017 0:2

27e minuut.
Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dynak met een snelle inworp. Dzielski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żytko trapt de bal weg. Velicu kopt de bal weg. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel. Szczur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki passt de bal met de wreef. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Żytko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kabury Szczecin - Zaspa Gdansk 2017 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Kabury Szczecin 65%, Zaspa Gdansk 2017 35%.
MKS Kabury Szczecin - Zaspa Gdansk 2017 0:3

59e minuut.
Lantigua rent richting de bal. Balcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcewicz speelt de bal door. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kabury Szczecin - Zaspa Gdansk 2017 0:4

70e minuut.
Wypych rent richting de bal. Wypych probeert naar een medespeler te passen. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz haalt uit met een fantastische trap. Żytko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kabury Szczecin - Zaspa Gdansk 2017 0:5

76e minuut.
Suchecki verovert de bal door een tackle van achteren. Suchecki probeert de bal met de borst te controleren. Suchecki probeert naar een medespeler te passen. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kabury Szczecin - Zaspa Gdansk 2017 0:6

78e minuut.
Dzielski passt de bal met de wreef. Wypych rent richting de bal. Wypych met een sublieme pass. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Dzielski speelt de bal door. Marusarz geeft een lange en hoge pass. Dynak met een sublieme pass. Balcewicz is nu in balbezit. Balcewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Moţatu rent richting de bal. Gajosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gajosiński geeft een hoge lob. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki schiet op doel. Żytko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Kabury Szczecin - Zaspa Gdansk 2017 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Kabury Szczecin 63%, Zaspa Gdansk 2017 37%.
MKS Kabury Szczecin - Zaspa Gdansk 2017 0:7