Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMS1939USTKA Ćmachowo FC
Normal Tactiek lm
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Łach passt de bal met de wreef. Gamliel rent richting de bal. Gamliel passt de bal in één keer door. Graniczka is nu in balbezit. Graniczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS1939USTKA - Ćmachowo FC 0:1

9e minuut.
Kosman met een sublieme pass. Kotucz rent richting de bal. Kotucz passt de bal zonder na te denken. Teodorczyk geeft een lange en hoge pass. Graniczka springt en kopt de bal. Midlej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Korzeniowski passt de bal zonder na te denken. Cieślar rent richting de bal. Szarpak rent richting de bal. Szarpak haalt uit met een fantastische trap. Piróg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Mały geeft een hoge lob. Korzeniowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniczka rent richting de bal. Graniczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Miłkowski speelt de bal door. Wilmowicz is nu in balbezit. Wilmowicz passt de bal in één keer door. Szarpak is nu in balbezit. Szarpak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Korzeniowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosman met een snelle inworp. Daar is Gamliel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS1939USTKA 63%, Ćmachowo FC 37%.
SMS1939USTKA - Ćmachowo FC 0:1

47e minuut.
Gamliel rent richting de bal. Graniczka rent richting de bal. Gliniecki rent richting de bal. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Midlej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS1939USTKA - Ćmachowo FC 0:2

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Gliniecki de bal onder controle te krijgen. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kosman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamliel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS1939USTKA - Ćmachowo FC 0:3

50e minuut.
Szarpak is nu in balbezit. Szarpak passt de bal zonder na te denken. Czyżykowski probeert de bal aan de voet te houden. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Gliniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korzeniowski heeft problemen om de bal te vangen. Mały onderschept slim de pass. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Graniczka rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Graniczka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS1939USTKA - Ćmachowo FC 0:4

69e minuut.
Graniczka is nu in balbezit. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Graniczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk met een sublieme pass. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Graniczka probeert de bal aan de voet te houden. Gliniecki rent richting de bal. Graniczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel rent richting de bal. Gamliel schiet op doel. Midlej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS1939USTKA - Ćmachowo FC 0:5

80e minuut.
Kotucz probeert de bal aan de voet te houden. Mały rent richting de bal. Mały passt de bal met de wreef. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Midlej bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS1939USTKA - Ćmachowo FC 0:6

82e minuut.
Mały verovert de bal door een tackle van achteren. Mały probeert naar een medespeler te passen. Graniczka is nu in balbezit. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Midlej trapt de bal weg. Klungelig pakt Korzeniowski de bal. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mały is nu in balbezit. Mały geeft een hoge lob. Giejsztorewicz rent richting de bal. Gamliel rent richting de bal. Gamliel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Czyżykowski met een harde bal richting middenveld. Kotucz is nu in balbezit. Kotucz speelt de bal door. Graniczka is nu in balbezit. Graniczka draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gliniecki rent richting de bal. Graniczka verovert de bal door een tackle van achteren. Graniczka probeert naar een medespeler te passen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS1939USTKA 70%, Ćmachowo FC 30%.
SMS1939USTKA - Ćmachowo FC 0:6