Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombeiros MKS Kabury Szczecin
Normal Tactiek 442 kabura
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


6e minuut.
Lantigua passt de bal in één keer door. Zasławski probeert naar een medespeler te passen. Cortina is nu in balbezit. Cortina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombeiros - MKS Kabury Szczecin 0:1

9e minuut.
Młynarz passt de bal met de wreef. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Żuralski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombeiros - MKS Kabury Szczecin 0:2

10e minuut.
Zasławski is nu in balbezit. Kopiska verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopiska onderschept slim de pass. Kopiska schiet op doel. Żuralski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Świniorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Turecki passt de bal met de wreef. Kopiska is nu in balbezit. Kopiska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombeiros - MKS Kabury Szczecin 0:3

29e minuut.
Oleszak rent richting de bal. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oleszak zijn tegenspeler op de grond. Cortina roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cortina kan niet meer verder spelen. Grodzicki komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Grodzicki met een sublieme pass. Turecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Turecki passt de bal met de wreef. Kopiska heeft problemen om de bal te vangen. Kopiska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Świniorek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Młynarz met de inworp. Kopiska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopiska draait met de bal, schiet en ... Żuralski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombeiros 61%, MKS Kabury Szczecin 39%.
Bombeiros - MKS Kabury Szczecin 0:3

60e minuut.
Młynarz speelt de bal door. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua passt de bal met de wreef. Grodzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Antolak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velicu met de inworp. Grodzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zembowski met een sublieme pass. Jelec is nu in balbezit. Młynarz verovert de bal door een tackle van achteren. Młynarz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombeiros 68%, MKS Kabury Szczecin 32%.
Bombeiros - MKS Kabury Szczecin 0:3