Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Takie Świstaki Lecimyyyy
Normal Tactiek Adam
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 35
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Iwańczyk speelt de bal door. Zegan heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski is nu in balbezit. Mechurchlishvili onderschept slim de pass. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gnat is nu in balbezit. Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili schiet op doel. Kosynier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Moniuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henriquez is nu in balbezit. Henriquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Takie Świstaki - Lecimyyyy 0:1

5e minuut.
Henriquez is nu in balbezit. Henriquez geeft de bal voor. Daar is Gnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Thông geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Moniuszko de bal onder controle te krijgen. Henriquez is nu in balbezit. Henriquez haalt uit met een fantastische trap. Kosynier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Takie Świstaki - Lecimyyyy 0:2

15e minuut.
Henriquez is nu in balbezit. Henriquez passt de bal met de wreef. Thông probeert naar een medespeler te passen. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kosynier met een harde bal richting middenveld. Jankowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tabor de bal onder controle te krijgen. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili schiet op doel. Kosynier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Takie Świstaki - Lecimyyyy 0:3

18e minuut.
Thông probeert de bal met de borst te controleren. Iwańczyk is nu in balbezit. Thông maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Thông naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Marguč geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Henriquez de bal. Moniuszko rent richting de bal. Henriquez verovert de bal door een tackle van achteren. Henriquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker passt de bal zonder na te denken. Daar is Henriquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henriquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Takie Świstaki - Lecimyyyy 0:4

29e minuut.
Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker geeft een hoge lob. Henriquez kopt de bal weg. Klungelig pakt Mechurchlishvili de bal. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili passt de bal in één keer door. Henriquez is nu in balbezit. Henriquez schiet op doel. Kosynier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Takie Świstaki - Lecimyyyy 0:5

39e minuut.
Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker passt de bal zonder na te denken. Deptuła speelt de bal door. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Marguč speelt de bal door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrus is nu in balbezit. Mechurchlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Takie Świstaki 79%, Lecimyyyy 21%.
Takie Świstaki - Lecimyyyy 0:5

46e minuut.
Ramallo is nu in balbezit. Ramallo geeft de bal voor. Hafenecker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Henriquez de bal. Henriquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Hafenecker speelt de bal door. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Pakos speelt de bal door. Henriquez speelt de bal door. Moniuszko is nu in balbezit. Mechurchlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mechurchlishvili haalt uit met een fantastische trap. Kosynier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pakos zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Mechurchlishvili is nu in balbezit. Mechurchlishvili schiet op doel. Kosynier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mikrus geeft de bal voor. Marguč heeft problemen om de bal te vangen. Jankowicz speelt de bal door. Henriquez rent richting de bal. Henriquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Iwańczyk rent richting de bal. Jankowicz onderschept slim de pass. Jankowicz passt de bal in één keer door. Henriquez rent richting de bal. Henriquez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Marguč met een sublieme pass. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Henriquez de bal. Henriquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Takie Świstaki - Lecimyyyy 0:6

72e minuut.
Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili geeft een lange en hoge pass. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriquez schiet op doel. Kosynier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Takie Świstaki - Lecimyyyy 0:7

80e minuut.
Jankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mechurchlishvili rent richting de bal. Mechurchlishvili passt de bal zonder na te denken. Henriquez rent richting de bal. Henriquez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tabor de bal. Mechurchlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kosynier probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechurchlishvili onderschept slim de pass. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Takie Świstaki - Lecimyyyy 0:8

89e minuut.
Zegan onderschept slim de pass. Zegan speelt de bal door. Klungelig pakt Bambrowski de bal. Mechurchlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Mechurchlishvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Takie Świstaki 77%, Lecimyyyy 23%.
Takie Świstaki - Lecimyyyy 0:8