Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HalliwellHause Koksokery
Normal Tactiek Vda
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 50.1
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen solid


1e minuut.
Ćmich passt de bal met de wreef. Przecinak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecinak passt de bal met de wreef. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:1

3e minuut.
Almirón passt de bal in één keer door. Daar is Pavasaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavasaris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salik haalt uit met een fantastische trap. Szewczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:2

8e minuut.
Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski met een sublieme pass. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavasaris de bal. De bal raakt de paal. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:3

9e minuut.
Salik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pucci komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Martínez Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Lara passt de bal zonder na te denken. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucci is nu in balbezit. Pucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:4

11e minuut.
Ćmich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anasiak de bal. Pucci onderschept slim de pass. Pucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kotorowski controleert de bal met de borst. Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Almirón passt de bal met de wreef. Pucci rent richting de bal. Pucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:5

16e minuut.
Pucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Baszkiewicz de bal. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris schiet op doel. Szewczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Inotlewski is nu in balbezit. Inotlewski geeft een hoge lob. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucci verovert de bal door een tackle van achteren. Pucci draait met de bal, schiet en ... Szewczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Szewczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris geeft de bal voor. Martínez Lara kopt de bal weg. Daar is Pucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pucci schiet op doel. Szewczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:6

19e minuut.
Almirón rent richting de bal. Kotorowski is nu in balbezit. Almirón maakt een afschuwelijke overtreding. Almirón krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Martínez Lara geeft de bal voor. Pucci is nu in balbezit. Pucci passt de bal in één keer door. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Almirón passt de bal met de wreef. Stempel kan de bal niet met de borst controleren. Pucci is nu in balbezit. Pucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:7

26e minuut.
Grombíř is nu in balbezit. Grombíř geeft een lange en hoge pass. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Szewczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:8

30e minuut.
Baszkiewicz kopt de bal weg. Almirón is nu in balbezit. Almirón passt de bal met de wreef. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inotlewski passt de bal zonder na te denken. Grombíř rent richting de bal. Grombíř passt de bal in één keer door. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szewczuk trapt de bal weg van het doel. Daar is Kotorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almirón kopt de bal weg. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:9

39e minuut.
Klungelig pakt Domowicz de bal. Martínez Lara rent richting de bal. Martínez Lara speelt de bal door. Pucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:10

40e minuut.
Ćmich probeert naar een medespeler te passen. Anasiak is nu in balbezit. Pavasaris verovert de bal door een tackle van achteren. Pucci rent richting de bal. Pucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:11

42e minuut.
Klungelig pakt Martínez Lara de bal. Martínez Lara geeft een hoge lob. Pucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucci haalt uit met een fantastische trap. Szewczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:12

44e minuut.
Szewczuk probeert naar een medespeler te passen. Kotorowski kopt de bal weg. Diţă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pavasaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HalliwellHause 83%, Koksokery 17%.
HalliwellHause - Koksokery 0:12

46e minuut.
Grombíř heeft problemen om de bal te vangen. Grombíř passt de bal zonder na te denken. Almirón speelt de bal door. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szewczuk met een harde bal richting middenveld. Almirón kopt de bal weg. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Szewczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:13

48e minuut.
Almirón heeft problemen om de bal te vangen. Almirón passt de bal in één keer door. Martínez Lara speelt de bal door. Pavasaris heeft problemen om de bal te vangen. Pavasaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:14

53e minuut.
Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă probeert naar een medespeler te passen. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Szewczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:15

53e minuut.
Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón passt de bal met de wreef. Martínez Lara met een sublieme pass. Diţă is nu in balbezit. Diţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Almirón probeert de bal aan de voet te houden. Kotorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski passt de bal met de wreef. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Szewczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Almirón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pucci is nu in balbezit. Pucci passt de bal in één keer door. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Szewczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris verovert de bal door een tackle van achteren. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Almirón de bal onder controle te krijgen. Inotlewski kopt de bal weg. Grombíř geeft een hoge lob. Diţă is nu in balbezit. Diţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:16

59e minuut.
Stempel geeft een lange en hoge pass. Pucci rent richting de bal. Pucci geeft een hoge lob. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:17

67e minuut.
Almirón controleert de bal met de borst. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris schiet op doel. Szewczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:18

68e minuut.
Daar is Martínez Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Lara geeft de bal voor. Pavasaris rent richting de bal. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Domowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Lara speelt de bal door. Almirón heeft problemen om de bal te vangen. Almirón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Stempel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă passt de bal met de wreef. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:19

72e minuut.
Ćmich rent richting de bal. Ćmich passt de bal zonder na te denken. Przecinak heeft problemen om de bal te vangen. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pucci rent richting de bal. Pucci geeft de bal voor. Pavasaris met een sublieme pass. Diţă rent richting de bal. Diţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:20

80e minuut.
Diţă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grombíř de bal. Grombíř speelt de bal door. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Diţă geeft de bal voor. Szewczuk met een sublieme pass. Almirón kopt de bal weg. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă schiet op doel. Szewczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martínez Lara neemt de hoekschop. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:21

89e minuut.
Diţă probeert naar een medespeler te passen. Almirón heeft problemen om de bal te vangen. Diţă probeert naar een medespeler te passen. Pavasaris is nu in balbezit. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HalliwellHause - Koksokery 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HalliwellHause 85%, Koksokery 15%.
HalliwellHause - Koksokery 0:22