Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielany Warsaw gevor team 11
Normal Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 39.3
poor Schieten good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Rodighiéro geeft een hoge lob. Peyer met een sublieme pass. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems haalt uit met een fantastische trap. Skoneczny probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Strocki met een sublieme pass. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems onderschept slim de pass. Huysegems draait met de bal, schiet en ... Bałuszyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:1

6e minuut.
Liberda is nu in balbezit. Malesa onderschept slim de pass. Mazowiecki begaat een overtreding. Mazowiecki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Peyer heeft problemen om de bal te vangen. Peyer passt de bal met de wreef. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Huysegems maakt een snoekduik en kopt de bal. Bałuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Riquelme is nu in balbezit. Riquelme passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Huysegems de bal. Huysegems haalt uit met een fantastische trap. Bałuszyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:2

16e minuut.
Peyer schiet op doel. Zapatrowicz kopt de bal weg. Sârgu speelt de bal door. Peyer heeft problemen om de bal te vangen. Peyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Huysegems is nu in balbezit. Klungelig pakt Huysegems de bal. Mazowiecki rent richting de bal. Huysegems verovert de bal door een tackle van achteren. Huysegems haalt uit met een fantastische trap. Paal! Huysegems is nu in balbezit. Huysegems draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Skoneczny heeft problemen om de bal te vangen. Huysegems rent richting de bal. Huysegems draait met de bal, schiet en ... Bałuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:3

24e minuut.
Sârgu passt de bal in één keer door. Riquelme heeft problemen om de bal te vangen. Riquelme met een sublieme pass. Pantaneiro rent richting de bal. Pantaneiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sârgu rent richting de bal. Sârgu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Riquelme de bal. Riquelme geeft een lange en hoge pass. Huysegems krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Bzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Huysegems heeft problemen om de bal te vangen. Peyer is nu in balbezit. Peyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mazowiecki kopt de bal weg. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme passt de bal zonder na te denken. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sârgu geeft een hoge lob. Huysegems heeft problemen om de bal te vangen. Skoneczny is nu in balbezit. Huysegems onderschept slim de pass. Huysegems schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer rent richting de bal. Peyer speelt de bal door. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:4

32e minuut.
Płachecki is nu in balbezit. Płachecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Riquelme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riquelme geeft een hoge lob. Huysegems maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mazowiecki passt de bal zonder na te denken. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Bałuszyński trapt de bal weg van het doel. Bzyk kopt de bal weg. Płachecki is nu in balbezit. Płachecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rodighiéro trapt de bal weg. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Skoneczny heeft problemen om de bal te vangen. Huysegems rent richting de bal. Huysegems haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Peyer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Woś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielany Warsaw 85%, gevor team 11 15%.
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:4

49e minuut.
Riquelme is nu in balbezit. Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Huysegems de bal. Huysegems draait met de bal, schiet en ... Bałuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:5

52e minuut.
Sârgu kopt de bal weg. Riquelme rent richting de bal. Riquelme speelt de bal door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rangel rent richting de bal. Rangel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skoneczny de bal. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:6

59e minuut.
Mazowiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaraczewski is nu in balbezit. Huysegems verovert de bal door een tackle van achteren. Huysegems draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems schiet op doel. Bałuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sârgu kopt de bal weg. Klungelig pakt Woś de bal. Mazowiecki rent richting de bal. Woś onderschept slim de pass. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:7

66e minuut.
Woś is nu in balbezit. Woś geeft een hoge lob. Huysegems rent richting de bal. Huysegems haalt uit met een fantastische trap. Bałuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Riquelme de bal. Riquelme draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:8

67e minuut.
Klungelig pakt Płachecki de bal. Płachecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Struś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems draait met de bal, schiet en ... Bałuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Riquelme passt de bal met de wreef. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś probeert naar een medespeler te passen. Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sârgu speelt de bal door. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme geeft een hoge lob. Huysegems krijgt zijn hoofd ertegen. Bałuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:9

86e minuut.
Zapatrowicz passt de bal met de wreef. Rangel is nu in balbezit. Rangel speelt de bal door. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kucz met de inworp. Mazowiecki is nu in balbezit. Woś onderschept slim de pass. Woś haalt uit met een fantastische trap. Bałuszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielany Warsaw 81%, gevor team 11 19%.
Bielany Warsaw - gevor team 11 0:10