Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bot 11 Hockey Service
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Rajtar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcyjański met een snelle inworp. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pachelski geeft een hoge lob. Błaszko is nu in balbezit. Przygocki rent richting de bal. Błaszko is nu in balbezit. Błaszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Hockey Service 0:1

19e minuut.
Kapica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica passt de bal met de wreef. Gracz rent richting de bal. Słuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Słuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bot 11 - Hockey Service 1:1

21e minuut.
Błaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszko passt de bal zonder na te denken. Kochan heeft problemen om de bal te vangen. Błaszko is nu in balbezit. Błaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Hockey Service 1:2

25e minuut.
Rajtar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcyjański met een snelle inworp. Kochan is nu in balbezit. Kochan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kuziel trapt de bal weg van het doel. Raus kopt de bal weg. Kochan met een sublieme pass. Błaszko heeft problemen om de bal te vangen. Błaszko draait met de bal, schiet en ... Mieśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Raus met een sublieme pass. Rorat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manys. Rorat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mieśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kochan rent richting de bal. Kochan passt de bal in één keer door. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot 11 - Hockey Service 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot 11 52%, Hockey Service 48%.
Bot 11 - Hockey Service 1:3

47e minuut.
Sarniak geeft de bal voor. Rajtar rent richting de bal. Marcyjański maakt een afschuwelijke overtreding. Marcyjański is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

48e minuut.
Kochan passt de bal in één keer door. Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko onderschept slim de pass. Błaszko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raus verovert de bal door een tackle van achteren. Raus passt de bal met de wreef. Błaszko rent richting de bal. Błaszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tymrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baryła komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Warwarczyn de bal. Kochan rent richting de bal. Kochan met een sublieme pass. Błaszko is nu in balbezit. Błaszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gracz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot 11 55%, Hockey Service 45%.
Bot 11 - Hockey Service 1:3