Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0116
  • Stadion: FC Pyry Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 1406
FC Pyry kibolski
N Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Daar is Bartnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartnicki geeft een lange en hoge pass. Pawlikowski is nu in balbezit. Pawlikowski draait met de bal, schiet en ... Szczur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pyry - kibolski 0:1

16e minuut.
Konkel met een sublieme pass. Kuźniak heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniak speelt de bal door. Buonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonvino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cherek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Seremet is nu in balbezit. Seremet haalt uit met een fantastische trap. Szczur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szczur probeert naar een medespeler te passen. Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Urieta verovert de bal door een tackle van achteren. Urieta haalt uit met een fantastische trap. Mirkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pyry - kibolski 1:1

33e minuut.
Cherek is nu in balbezit. Cherek passt de bal zonder na te denken. Pawlikowski rent richting de bal. Pawlikowski schiet op doel. Szczur maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pyry 65%, kibolski 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pyry - kibolski 1:1

48e minuut.
Kuźniak geeft een lange en hoge pass. Konkel kopt de bal weg. Buonvino rent richting de bal. Buonvino draait met de bal, schiet en ... Mirkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bartnicki passt de bal in één keer door. Pawlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urieta verovert de bal door een tackle van achteren. Siepka verovert de bal door een tackle van achteren. Siepka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Urieta is nu in balbezit. Urieta draait met de bal, schiet en ... Achmistrowicz-Wachmistrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Urieta rent richting de bal. Urieta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Szczur trapt de bal weg. Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buonvino. Buonvino krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Bartnicki probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urieta met een snelle inworp. Pawlikowski rent richting de bal. Pawlikowski schiet op doel. Szczur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Pawlikowski onderschept slim de pass. Pawlikowski passt de bal zonder na te denken. Urieta kan de bal niet met de borst controleren. Siepka is nu in balbezit. Siepka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pyry 70%, kibolski 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pyry - kibolski 1:1