Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0116
  • Stadion: fordon Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4506
fordon kuflowe mocne
532 Tactiek 442
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 15.5
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Żukowski rent richting de bal. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński passt de bal zonder na te denken. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov haalt uit met een fantastische trap. Wojewódzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ďurkovič geeft een lange en hoge pass. Łopaciński kopt de bal weg. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov schiet op doel. Wojewódzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 1:0

6e minuut.
Łysik rent richting de bal. Łysik probeert naar een medespeler te passen. Semov is nu in balbezit. Semov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 2:0

10e minuut.
Łopaciński probeert naar een medespeler te passen. Semov is nu in balbezit. Semov passt de bal in één keer door. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 3:0

10e minuut.
Kupczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szpilka de bal. Semov onderschept slim de pass. Semov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 4:0

13e minuut.
Żukowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński probeert naar een medespeler te passen. Cihan geeft een hoge lob. Semov springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 5:0

14e minuut.
Izbiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Manche`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manche` probeert naar een medespeler te passen. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński geeft een lange en hoge pass. Wojewódzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 6:0

16e minuut.
Pacuda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żukowski met de inworp. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pacuda heeft problemen om de bal te vangen. Semov met een sublieme pass. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Wojewódzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 7:0

21e minuut.
Szpilka passt de bal in één keer door. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński met een sublieme pass. Klungelig pakt Cihan de bal. Cihan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Wojewódzki trapt de bal weg. Klungelig pakt Semov de bal. Semov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Łopaciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Cihan de bal. Cihan passt de bal zonder na te denken. Semov is nu in balbezit. Semov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wojewódzki trapt de bal weg. Cihan kopt de bal weg. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 8:0

25e minuut.
Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov verovert de bal door een tackle van achteren. Semov passt de bal in één keer door. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cihan kopt de bal weg. Łopaciński rent richting de bal. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński onderschept slim de pass. Łopaciński schiet op doel. Wojewódzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Korczyk de bal. Cihan rent richting de bal. Cihan passt de bal met de wreef. Semov rent richting de bal. Semov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 9:0

29e minuut.
Pacuda kopt de bal weg. Ďurkovič speelt de bal door. Semov rent richting de bal. Semov schiet op doel. Wojewódzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 10:0

33e minuut.
Semov speelt de bal door. Pawelczyk heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ďurkovič zal de hoekschop nemen. Łopaciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Żukowski speelt de bal door. Łopaciński heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciński passt de bal in één keer door. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olwert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Semov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manche` met een snel genomen vrije trap. Semov is nu in balbezit. Semov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 11:0

43e minuut.
Olwert probeert naar een medespeler te passen. Cihan probeert naar een medespeler te passen. Łopaciński heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Wojewódzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fordon 14%, kuflowe mocne 86%.
fordon - kuflowe mocne 12:0

46e minuut.
Robak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu geeft een lange en hoge pass. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Wojewódzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 13:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Górny met de inworp. Cihan met een sublieme pass. Łopaciński heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wessel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Zamcur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ďurkovič probeert naar een medespeler te passen. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Semov draait met de bal, schiet en ... Wojewódzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 14:0

58e minuut.
Cihan met een sublieme pass. Robak is nu in balbezit. Robak probeert naar een medespeler te passen. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Ďurkovič de bal. Olwert is nu in balbezit. Ďurkovič onderschept slim de pass. Ďurkovič geeft een hoge lob. Łopaciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 15:0

62e minuut.
Daar is Rujoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujoiu geeft een hoge lob. Semov rent richting de bal. Semov draait met de bal, schiet en ... Wojewódzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 16:0

63e minuut.
Ďurkovič probeert naar een medespeler te passen. Yushin rent richting de bal. Yushin geeft een lange en hoge pass. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Cihan de bal. Izbiński probeert naar een medespeler te passen. Cihan met een sublieme pass. Semov heeft problemen om de bal te vangen. Semov draait met de bal, schiet en ... Wojewódzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Cihan speelt de bal door. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński geeft een lange en hoge pass. Semov rent richting de bal. Semov draait met de bal, schiet en ... Wojewódzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pacuda de bal. Semov rent richting de bal. Semov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 17:0

69e minuut.
Pacuda geeft een hoge lob. Inworp. Robak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łopaciński kan de bal niet met de borst controleren. Łopaciński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Olwert heeft problemen om de bal te vangen. Zamcur rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ďurkovič. Ďurkovič krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Korczyk met een sublieme pass. Łopaciński rent richting de bal. Cihan probeert naar een medespeler te passen. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Izbiński is nu in balbezit. Cihan onderschept slim de pass. Cihan passt de bal zonder na te denken. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński draait met de bal, schiet en ... Wojewódzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Cihan rent richting de bal. Cihan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Łopaciński de bal. Łopaciński schiet op doel. Pacuda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 18:0

79e minuut.
Pawelczyk geeft een hoge lob. Łysik heeft problemen om de bal te vangen. Łysik passt de bal in één keer door. Semov is nu in balbezit. Semov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 19:0

80e minuut.
Frąckowiak komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Robak passt de bal met de wreef. Łopaciński is nu in balbezit. Pacuda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łopaciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Semov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Wessel geeft de bal voor. Rujoiu kopt de bal weg. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 20:0

85e minuut.
Kempczyński komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Semov de bal onder controle te krijgen. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fordon - kuflowe mocne 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fordon 22%, kuflowe mocne 78%.
fordon - kuflowe mocne 21:0