Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakurwiacze FC Pyry
Normal Tactiek N
51% Balbezit 49%
20% Spel op eigen helft 80%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 29.3
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Urieta de bal onder controle te krijgen. Szerfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerfen passt de bal in één keer door. Słomianka is nu in balbezit. Słomianka schiet op doel. Guernieri bokst de bal weg.

8e minuut.
Schmetterling geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewitowski met een snelle inworp. Jopek heeft problemen om de bal te vangen. Jopek passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Andrzejewicz speelt de bal door. Urieta is nu in balbezit. Słomianka onderschept slim de pass. Słomianka schiet op doel. Guernieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakurwiacze - FC Pyry 1:0

13e minuut.
Niewitowski met de inworp. Morejón onderschept slim de pass. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka schiet op doel. Guernieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakurwiacze - FC Pyry 2:0

15e minuut.
Inworp. Niewitowski met de inworp. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Urieta rent richting de bal. Urieta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Urieta rent richting de bal. Urieta passt de bal zonder na te denken. Jopek kan de bal niet met de borst controleren. Słomianka rent richting de bal. Słomianka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakurwiacze - FC Pyry 3:0

35e minuut.
Ochódzki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szerfen is nu in balbezit. Szerfen haalt uit met een fantastische trap. Guernieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Urieta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szerfen is nu in balbezit. Szerfen passt de bal met de wreef. Słomianka rent richting de bal. Słomianka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakurwiacze - FC Pyry 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakurwiacze 24%, FC Pyry 76%.
Nakurwiacze - FC Pyry 4:0

46e minuut.
Draszba komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urieta onderschept slim de pass. Urieta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hyjek is nu in balbezit. Słomianka is nu in balbezit. Urieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka onderschept slim de pass. Słomianka draait met de bal, schiet en ... Guernieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Jopek is nu in balbezit. Jopek probeert naar een medespeler te passen. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka haalt uit met een fantastische trap. Guernieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakurwiacze - FC Pyry 5:0

65e minuut.
Słomianka rent richting de bal. Jopek is nu in balbezit. Słomianka rent richting de bal. Jopek rent richting de bal. Jopek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewitowski met de inworp. Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek haalt uit met een fantastische trap. Słomianka probeert de bal aan de voet te houden. Guernieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Guernieri trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Buonvino de bal. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka haalt uit met een fantastische trap. Guernieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakurwiacze - FC Pyry 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakurwiacze 17%, FC Pyry 83%.
Nakurwiacze - FC Pyry 6:0