Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BossUnited ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Czapski geeft een lange en hoge pass. Bogunia is nu in balbezit. Kapłan verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholski verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholski geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jakubiak passt de bal in één keer door. Janicki met een sublieme pass. Daar is Boruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta draait met de bal, schiet en ... Rejtan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BossUnited - ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 0:1

17e minuut.
Pietruszka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jakubiak de bal. Jakubiak passt de bal zonder na te denken. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Toper onderschept slim de pass. Wanczyk onderschept slim de pass. Wanczyk probeert naar een medespeler te passen. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aleksaderski speelt de bal door. Karpiński is nu in balbezit. Karpiński passt de bal in één keer door. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pietruszka geeft de bal voor. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta verovert de bal door een tackle van achteren. Boruta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BossUnited - ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 0:2

42e minuut.
Kacała geeft de bal voor. Pacholski kopt de bal weg. Lesz geeft een lange en hoge pass. Boruta rent richting de bal. Boruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BossUnited - ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BossUnited 44%, ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 56%.
BossUnited - ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BossUnited 43%, ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 57%.
BossUnited - ŁKS ŁÓDŹ ROKICIE 0:3