Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0119
  • Stadion: Chase Center
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5601
Golden State Warriors FC TAJFUN
steve70 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
very good Verdedigen weak


6e minuut.
Nałęcz kan de bal niet met de borst controleren. Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi schiet op doel. Daar is Ciesielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 1:0

19e minuut.
Mir passt de bal in één keer door. Ekmekçi is nu in balbezit. Ciesielski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ekmekçi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ekmekçi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 2:0

22e minuut.
Kuska kopt de bal weg. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 3:0

33e minuut.
Mir geeft een lange en hoge pass. Ciesielski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ekmekçi de bal. Ekmekçi schiet op doel. Świderski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Piekański rent richting de bal. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piekański. Piekański krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Śmiechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiechowicz met een sublieme pass. Szczerban is nu in balbezit. Szczerban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Kloc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mir probeert naar een medespeler te passen. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi schiet op doel. Świderski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 4:0

38e minuut.
Szczerban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekmekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçi schiet op doel. Świderski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Świderski met een sublieme pass. Mir heeft problemen om de bal te vangen. Mir kopt de bal weg. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Świderski met een harde bal richting middenveld. Piekański kopt de bal weg. Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ... Świderski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 5:0

44e minuut.
Mermeryan geeft een lange en hoge pass. Hermanowski kopt de bal weg. Mir speelt de bal door. Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden State Warriors 41%, FC TAJFUN 59%.
Golden State Warriors - FC TAJFUN 6:0

48e minuut.
Mir onderschept slim de pass. Mir met een sublieme pass. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ... Świderski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 7:0

52e minuut.
Nałęcz kopt de bal weg. Mir geeft de bal voor. Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ekmekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekmekçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 8:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Świderski trapt de bal weg van het doel. Mir kopt de bal weg. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kloc heeft problemen om de bal te vangen. Mir rent richting de bal. Mir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ekmekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 9:0

58e minuut.
Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło geeft een hoge lob. Hermanowski is nu in balbezit. Ekmekçi onderschept slim de pass. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 10:0

62e minuut.
Gibadło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloc is nu in balbezit. Ekmekçi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekmekçi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Hermanowski passt de bal in één keer door. Śmiechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski met een sublieme pass. Ekmekçi heeft problemen om de bal te vangen. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden State Warriors - FC TAJFUN 11:0

72e minuut.
Zanato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato geeft een lange en hoge pass. Gibadło kopt de bal weg. Ekmekçi rent richting de bal. Ekmekçi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Świderski trapt de bal weg van het doel. Mir kopt de bal weg. Gibadło is nu in balbezit. Ekmekçi onderschept slim de pass. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir passt de bal in één keer door. Daar is Zanato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Szczerban is nu in balbezit. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir geeft een lange en hoge pass. Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden State Warriors 41%, FC TAJFUN 59%.
Golden State Warriors - FC TAJFUN 11:0