Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proste Chłopy Łowcy Leszczy
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 24.7
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Klungelig pakt Kiełczykowski de bal. Kiełczykowski kopt de bal weg. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Bartoszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proste Chłopy - Łowcy Leszczy 1:0

16e minuut.
Serwotka geeft de bal voor. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński geeft een hoge lob. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Czarnocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zająkała de bal. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka haalt uit met een fantastische trap. Desperat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Proste Chłopy - Łowcy Leszczy 1:1

25e minuut.
Wlisłocki met een sublieme pass. Klungelig pakt Pijawka de bal. Sierotnik speelt de bal door. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Walendziuk trapt de bal weg van het doel. Pijawka kopt de bal weg. Motyliński probeert de bal met de borst te controleren. Wlisłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wlisłocki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Proste Chłopy - Łowcy Leszczy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proste Chłopy 47%, Łowcy Leszczy 53%.
Proste Chłopy - Łowcy Leszczy 2:1

49e minuut.
Paderewski geeft een hoge lob. Jagła speelt de bal door. Wlisłocki rent richting de bal. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Bartoszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Proste Chłopy - Łowcy Leszczy 3:1

65e minuut.
Inworp. Łach komt het veld opgelopen. Łukasiak komt het veld opgelopen. Petrzak komt het veld opgelopen. Grabarczyk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Desperat trapt de bal weg. Łach kopt de bal weg. Rzepka rent richting de bal. Rzepka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Laguna is nu in balbezit. Laguna geeft een hoge lob. Daar is Bryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Proste Chłopy - Łowcy Leszczy 3:2

87e minuut.
Kubik geeft een lange en hoge pass. Walendziuk kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laguna met een snelle inworp. Łukasiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proste Chłopy 62%, Łowcy Leszczy 38%.
Proste Chłopy - Łowcy Leszczy 3:2