Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0120
  • Stadion: T 29
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14480
FC SIERAKOWICE rsdCrew
pp6 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 23
formidable Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Malitka is nu in balbezit. Brakoniecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malitka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malitka met een snel genomen vrije trap. Smoluchowski springt en kopt de bal. Krauze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 1:0

3e minuut.
Mikołajczuk met een sublieme pass. Kluszczyński is nu in balbezit. Jegliński begaat een overtreding. Jegliński krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Pabina verovert de bal door een tackle van achteren. Pabina probeert naar een medespeler te passen. Pokrzywa is nu in balbezit. Skrobich onderschept slim de pass. Skrobich geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 2:0

9e minuut.
Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leński rent richting de bal. Jegliński verovert de bal door een tackle van achteren. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 3:0

12e minuut.
Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski passt de bal in één keer door. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński geeft de bal voor. Skrobich maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 4:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pabina met een snelle inworp. Malitka probeert naar een medespeler te passen. Skrobich rent richting de bal. Skrobich draait met de bal, schiet en ... Krauze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czerwiński zal de hoekschop nemen. Skrobich springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Czerwiński passt de bal zonder na te denken. Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Jegliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Skrobich de bal. Skrobich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Czerwiński de bal. Czerwiński met een sublieme pass. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 5:0

36e minuut.
Mikołajczuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pabina met de inworp. Daar is Skrobich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobich schiet op doel. Krauze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft een hoge lob. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 6:0

42e minuut.
Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek passt de bal in één keer door. Czerwiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Smoluchowski de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mikołajczuk trapt de bal weg. Pabina kopt de bal weg. Klungelig pakt Jegliński de bal. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 7:0

45e minuut.
Widłak rent richting de bal. Widłak geeft een hoge lob. Jegliński is nu in balbezit. Skrobich rent richting de bal. Skrobich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 28%, rsdCrew 72%.
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 8:0

46e minuut.
Kowalczuk komt het veld opgelopen. Owsianka komt het veld opgelopen. Kudzel komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Owsianka geeft een lange en hoge pass. Pokrzywa heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich rent richting de bal. Skrobich draait met de bal, schiet en ... Krauze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 9:0

50e minuut.
Malitka kopt de bal weg. Cira probeert de bal met de borst te controleren. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel. Krauze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 10:0

51e minuut.
Smoluchowski onderschept slim de pass. Żulewski speelt de bal door. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 11:0

53e minuut.
Malitka passt de bal met de wreef. Kudzel rent richting de bal. Kudzel speelt de bal door. Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka geeft een hoge lob. Krauze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skrobich rent richting de bal. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 12:0

55e minuut.
Brakoniecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Okoniewski de bal. Smoluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 13:0

68e minuut.
Owsianka speelt de bal door. Jegliński rent richting de bal. Jegliński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Smoluchowski de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Skrobich passt de bal met de wreef. Jegliński rent richting de bal. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Krauze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 14:0

78e minuut.
Jegliński is nu in balbezit. Owsianka rent richting de bal. Owsianka passt de bal met de wreef. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel. Krauze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 15:0

81e minuut.
Owsianka verovert de bal door een tackle van achteren. Owsianka passt de bal zonder na te denken. Smoluchowski is nu in balbezit. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek probeert naar een medespeler te passen. Skrobich rent richting de bal. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kowalczuk onderschept slim de pass. Kowalczuk geeft een hoge lob. Owsianka geeft een hoge lob. Jegliński rent richting de bal. Jegliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 24%, rsdCrew 76%.
FC SIERAKOWICE - rsdCrew 15:0