Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Wołomin Luzaki FC
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten weak
very good Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Omgiewicz onderschept slim de pass. Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković met een sublieme pass. Cornejo rent richting de bal. Cornejo geeft een lange en hoge pass. Derbin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekelioğlu springt en kopt de bal. Daar is Kącki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin bokst de bal weg.

5e minuut.
Cornejo geeft een lange en hoge pass. Tekelioğlu is nu in balbezit. Słoń verovert de bal door een tackle van achteren. Tekelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tekelioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sazon kopt de bal weg. Cornejo heeft problemen om de bal te vangen. Cornejo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tekelioğlu de bal. Tekelioğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kącki de bal. Tostowski rent richting de bal. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 1:0

9e minuut.
Tostowski geeft een hoge lob. Cornejo rent richting de bal. Cornejo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tostowski de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Derbin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cornejo zal de hoekschop nemen. Bošković kopt de bal weg. Klungelig pakt Tekelioğlu de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ruf geeft een lange en hoge pass. Omgiewicz kopt de bal weg. Bundi speelt de bal door. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Cornejo de bal. Cornejo passt de bal met de wreef. Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 2:0

24e minuut.
Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković geeft een lange en hoge pass. Daar is Kącki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cornejo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bošković kopt de bal weg. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 3:0

29e minuut.
Słoń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boguski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Tostowski probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu is nu in balbezit. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 19%, Luzaki FC 81%.
Atletico Wołomin - Luzaki FC 4:0

47e minuut.
Putrycz verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski onderschept slim de pass. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Bošković rent richting de bal. Bošković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 5:0

48e minuut.
Bejat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejat geeft een lange en hoge pass. Sazon heeft problemen om de bal te vangen. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bošković geeft een hoge lob. Daar is Kącki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Derbin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 6:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Stoparek de bal onder controle te krijgen. Ruf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruf probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 7:0

61e minuut.
Stoparek kopt de bal weg. Bundi rent richting de bal. Bundi met een sublieme pass. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 8:0

66e minuut.
Daar is Bošković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković passt de bal zonder na te denken. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel. Derbin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 9:0

67e minuut.
Klungelig pakt Cornejo de bal. Cornejo geeft een lange en hoge pass. Boguski controleert de bal met de borst. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Derbin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bošković rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 10:0

70e minuut.
Derbin trapt de bal weg van het doel. Cornejo kopt de bal weg. Bošković heeft problemen om de bal te vangen. Bošković geeft een hoge lob. Tekelioğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu met een sublieme pass. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 11:0

80e minuut.
Bundi kopt de bal weg. Klungelig pakt Tostowski de bal. Tostowski met een sublieme pass. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 12:0

82e minuut.
Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki rent richting de bal. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Wołomin - Luzaki FC 13:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calangiu met een snelle inworp. Cornejo geeft een lange en hoge pass. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Wołomin 15%, Luzaki FC 85%.
Atletico Wołomin - Luzaki FC 13:0