Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łowcy Leszczy FC Potrawie
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Paderewski rent richting de bal. Piesik onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Koń ... Strafschop! Piesik raakt geblesseerd tijdens het duel. Piesik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik schiet op doel. Bartoszek probeert wanhopig de bal te grijpen. Motyliński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Łowcy Leszczy - FC Potrawie 0:1

16e minuut.
Czarnocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sierotnik kopt de bal weg. Mokry probeert de bal aan de voet te houden. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka haalt uit met een fantastische trap. Bródka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rzepka is nu in balbezit. Rzepka passt de bal in één keer door. Czarnocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnocki draait met de bal, schiet en ... Mokry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łowcy Leszczy - FC Potrawie 1:1

24e minuut.
Herman rent richting de bal. Herman speelt de bal door. Sierotnik probeert naar een medespeler te passen. Czarnocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Janczewski is nu in balbezit. Janczewski draait met de bal, schiet en ... Pruban kopt de bal weg. Piesik rent richting de bal. Piesik schiet op doel. Bartoszek bokst de bal weg. Daar is Pruban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łowcy Leszczy 53%, FC Potrawie 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łowcy Leszczy - FC Potrawie 1:1

50e minuut.
Czarnocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnocki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baszak de bal. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łowcy Leszczy - FC Potrawie 2:1

51e minuut.
Janczewski met een sublieme pass. Daar is Piesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrzak komt het veld opgelopen. Łach komt het veld opgelopen. Grabarczyk komt het veld opgelopen. Łukasiak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Łukasiak is nu in balbezit. Łukasiak passt de bal zonder na te denken. Baszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka onderschept slim de pass. Rzepka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kubik met een sublieme pass. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna met een sublieme pass. Rzepka rent richting de bal. Rzepka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łowcy Leszczy 46%, FC Potrawie 54%.
Łowcy Leszczy - FC Potrawie 2:1