Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C wampiry KS Leszno
jacek Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
solid Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
van Haaren met een sublieme pass. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert geeft een hoge lob. Kostakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 1:0

3e minuut.
Ciemerych verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemerych geeft een lange en hoge pass. Znaczko probeert naar een medespeler te passen. Olszowy is nu in balbezit. Olszowy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C wampiry - KS Leszno 1:1

9e minuut.
van Haaren heeft problemen om de bal te vangen. van Haaren probeert naar een medespeler te passen. Kostakiev rent richting de bal. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 2:1

12e minuut.
Trumiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostakiev rent richting de bal. Trumiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kostakiev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szebert zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 3:1

21e minuut.
van Haaren kopt de bal weg. Kobyłko controleert de bal met de borst. Kostakiev rent richting de bal. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 4:1

25e minuut.
Kobyłko speelt de bal door. Szluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Kostakiev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Doeltrap. Plotár trapt de bal weg. Storey kopt de bal weg. Kostakiev rent richting de bal. Kostakiev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kościelniak passt de bal met de wreef. Pawlaczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kostakiev rent richting de bal. Kostakiev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
van Haaren passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szebert de bal. Betka rent richting de bal. Kostakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobarynko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobarynko speelt de bal door. Kostakiev is nu in balbezit. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap. Luśnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 5:1

35e minuut.
Szebert is nu in balbezit. Szebert passt de bal zonder na te denken. Kostakiev is nu in balbezit. Kostakiev draait met de bal, schiet en ... Luśnia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 6:1

37e minuut.
Olszowy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kobarynko de bal. Kobarynko probeert naar een medespeler te passen. Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kostakiev rent richting de bal. Kostakiev schiet op doel. Luśnia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Szluga verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 7:1

38e minuut.
Ciemerych probeert naar een medespeler te passen. Kobyłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłko speelt de bal door. Kostakiev rent richting de bal. Kostakiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 8:1

40e minuut.
Kostakiev met een sublieme pass. van Haaren is nu in balbezit. van Haaren geeft een hoge lob. Kostakiev maakt een snoekduik en kopt de bal. Luśnia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C wampiry 26%, KS Leszno 74%.
F.C wampiry - KS Leszno 9:1

48e minuut.
Kopaliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kobyłko de bal. Kostakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostakiev schiet op doel. Szebert probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is van Haaren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Haaren geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kostakiev de bal onder controle te krijgen. Storey is nu in balbezit. Storey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 10:1

52e minuut.
Znaczko kopt de bal weg. Ciemerych heeft problemen om de bal te vangen. Kobarynko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobarynko krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kobarynko rent richting de bal. Kobarynko geeft de bal voor. Szebert kopt de bal weg. Daar is Kostakiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostakiev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kościelniak probeert de bal met de borst te controleren. Kobarynko rent richting de bal. Kobarynko speelt de bal door. Kostakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostakiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kościelniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert rent richting de bal. Szebert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kostakiev de bal. Kostakiev schiet op doel. Luśnia bokst de bal weg. Kostakiev is nu in balbezit. Kostakiev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kościelniak geeft een lange en hoge pass. Szluga kopt de bal weg. Kobarynko met een sublieme pass. Daar is Kostakiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostakiev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 11:1

70e minuut.
Klungelig pakt Trumiński de bal. Storey rent richting de bal. Storey met een sublieme pass. Kostakiev rent richting de bal. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kobyłko heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

73e minuut.
Storey is nu in balbezit. Storey geeft een lange en hoge pass. Kobyłko heeft problemen om de bal te vangen. Kostakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostakiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 12:1

73e minuut.
Olszowy probeert de bal aan de voet te houden. Storey is nu in balbezit. Storey passt de bal zonder na te denken. Kostakiev rent richting de bal. Kostakiev draait met de bal, schiet en ... Luśnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 13:1

75e minuut.
Betka rent richting de bal. Kostakiev onderschept slim de pass. Szebert is nu in balbezit. Kostakiev is nu in balbezit. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Znaczko rent richting de bal. Krecikowski onderschept slim de pass. Krzysztoń rent richting de bal. Krecikowski verovert de bal door een tackle van achteren. van Haaren geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kobarynko probeert naar een medespeler te passen. Znaczko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krecikowski. Krecikowski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Szluga rent richting de bal. Kostakiev onderschept slim de pass. Szebert is nu in balbezit. Kostakiev is nu in balbezit. Kostakiev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Szebert rent richting de bal. Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szebert zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szebert naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Plotár probeert naar een medespeler te passen. Storey kopt de bal weg. Kostakiev is nu in balbezit. Kostakiev schiet op doel. Luśnia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 14:1

87e minuut.
Musso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobarynko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobarynko probeert naar een medespeler te passen. Kostakiev rent richting de bal. Kostakiev draait met de bal, schiet en ... Luśnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 15:1

88e minuut.
Ciemerych met een sublieme pass. Olszowy is nu in balbezit. Kostakiev onderschept slim de pass. Kostakiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - KS Leszno 16:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C wampiry 21%, KS Leszno 79%.
F.C wampiry - KS Leszno 16:1