Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Boguszowice Husiaria Słonzi AFC
Normal Tactiek Bayern 1
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lorie zal de hoekschop nemen. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:1

6e minuut.
Lorie met de inworp. Zganiacz rent richting de bal. Zganiacz geeft een lange en hoge pass. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:2

9e minuut.
Zganiacz rent richting de bal. Zganiacz passt de bal zonder na te denken. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Skosogorienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:3

12e minuut.
Ivgi met een snelle inworp. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Polakowski de bal onder controle te krijgen. Saskőy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Saskőy passt de bal met de wreef. Lorie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zganiacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polakowski is nu in balbezit. Foret geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorie passt de bal in één keer door. Saskőy heeft problemen om de bal te vangen. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Skosogorienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:4

19e minuut.
Zganiacz rent richting de bal. Machnicki rent richting de bal. Machnicki passt de bal zonder na te denken. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:5

24e minuut.
Doeltrap. Samolej trapt de bal weg. Madrigal kopt de bal weg. Klungelig pakt Saskőy de bal. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:6

31e minuut.
Foret kopt de bal weg. Machnicki rent richting de bal. Zganiacz verovert de bal door een tackle van achteren. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal passt de bal in één keer door. Machnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rosas neemt de hoekschop. Klungelig pakt Saskőy de bal. Saskőy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Pawełczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorie probeert naar een medespeler te passen. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal geeft een lange en hoge pass. Saskőy rent richting de bal. Paal! Saskőy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:7

45e minuut.
Klungelig pakt Turski de bal. Rosas rent richting de bal. Rosas met een sublieme pass. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Boguszowice 75%, Husiaria Słonzi AFC 25%.
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:7

46e minuut.
Brochard is nu in balbezit. Brochard passt de bal in één keer door. Madrigal speelt de bal door. Saskőy rent richting de bal. Saskőy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Roszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Zganiacz kan de bal niet met de borst controleren. Roszczyk is nu in balbezit. Saskőy verovert de bal door een tackle van achteren. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Skosogorienko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Roszczyk kopt de bal weg. Zganiacz rent richting de bal. Zganiacz passt de bal zonder na te denken. Saskőy heeft problemen om de bal te vangen. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Skosogorienko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Machnicki rent richting de bal. Foret is nu in balbezit. Machnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Krnąbrny rent richting de bal. Krnąbrny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal in één keer door. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:8

63e minuut.
Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk rent richting de bal. Saskőy onderschept slim de pass. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Skosogorienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:9

65e minuut.
Polakowski rent richting de bal. Rosas rent richting de bal. Rosas passt de bal in één keer door. Daar is Saskőy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Skosogorienko trapt de bal weg van het doel. Lorie kopt de bal weg. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Brochard geeft een hoge lob. Cwojdziński rent richting de bal. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Madrigal de bal. Madrigal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Foret bereikt de bal nog maar net als eerste. Foret passt de bal in één keer door. Saskőy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Saskőy is nu in balbezit. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:10

79e minuut.
Skosogorienko trapt de bal weg. Foret kopt de bal weg. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:11

81e minuut.
Daar is Skarżyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saskőy speelt de bal door. Polakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Krnąbrny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Surdyga komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Saskőy rent richting de bal. Saskőy draait met de bal, schiet en ... Skosogorienko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Boguszowice 74%, Husiaria Słonzi AFC 26%.
GKS Boguszowice - Husiaria Słonzi AFC 0:12