Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Devil Olsztynek Husiaria Słonzi AFC
Normal Tactiek Bayern 1
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 36.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zganiacz de bal. Zganiacz schiet op doel. Sobota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Devil Olsztynek - Husiaria Słonzi AFC 0:1

4e minuut.
Saskőy passt de bal in één keer door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal geeft de bal voor. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Oborina kopt de bal weg. Madrigal heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal passt de bal met de wreef. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Zganiacz met een sublieme pass. Daar is Rosas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okuniewicz is nu in balbezit. Rosas onderschept slim de pass. Rosas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz draait met de bal, schiet en ... Sobota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Devil Olsztynek - Husiaria Słonzi AFC 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosas met een snelle inworp. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz geeft een lange en hoge pass. Oborina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Sobota trapt de bal weg van het doel. Lipień kopt de bal weg. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. Sobota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Okuniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas onderschept slim de pass. Rosas probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Devil Olsztynek - Husiaria Słonzi AFC 0:3

27e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Oborina bereikt de bal nog maar net als eerste. Oborina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zganiacz de bal. Zganiacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sobota speelt de bal door. Saskőy kopt de bal weg. Roztworowski heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wojnicki is nu in balbezit. Zganiacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas rent richting de bal. Rosas geeft een lange en hoge pass. Oborina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Saskőy speelt de bal door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal in één keer door. Zganiacz rent richting de bal. Zganiacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Capetinschi met een sublieme pass. Adduci is nu in balbezit. Adduci passt de bal met de wreef. Oborina is nu in balbezit. Oborina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Roztworowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saskőy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oborina bereikt de bal nog maar net als eerste. Oborina draait met de bal, schiet en ... Sobota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Devil Olsztynek - Husiaria Słonzi AFC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Devil Olsztynek 73%, Husiaria Słonzi AFC 27%.
Black Devil Olsztynek - Husiaria Słonzi AFC 0:4

48e minuut.
Sędek is nu in balbezit. Oborina onderschept slim de pass. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy geeft de bal voor. Zganiacz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Devil Olsztynek - Husiaria Słonzi AFC 0:5

58e minuut.
Saskőy is nu in balbezit. Saskőy passt de bal zonder na te denken. Madrigal is nu in balbezit. Zganiacz rent richting de bal. Zganiacz draait met de bal, schiet en ... Sobota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Devil Olsztynek - Husiaria Słonzi AFC 0:6

65e minuut.
Okuniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adduci rent richting de bal. Okuniewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Okuniewicz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Daar is Roztworowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy geeft een hoge lob. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Sobota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saskőy rent richting de bal. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Devil Olsztynek - Husiaria Słonzi AFC 0:7

73e minuut.
Brochard verovert de bal door een tackle van achteren. Adduci is nu in balbezit. Adduci passt de bal zonder na te denken. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek met een sublieme pass. Adduci bereikt de bal nog maar net als eerste. Okuniewicz onderschept slim de pass. Okuniewicz geeft de bal voor. Samolej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Inworp. Rosas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz geeft een hoge lob. Madrigal maakt een snoekduik en kopt de bal. Sobota bokst de bal weg. Saskőy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Devil Olsztynek - Husiaria Słonzi AFC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Devil Olsztynek 63%, Husiaria Słonzi AFC 37%.
Black Devil Olsztynek - Husiaria Słonzi AFC 0:8