Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka MKS Święta Katarzyna
433 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Inworp. Kubowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachwyc onderschept slim de pass. Zachwyc geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kubowicz met de inworp. Zachwyc geeft een hoge lob. Syposz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Wars met een sublieme pass. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow geeft een hoge lob. Opioła is nu in balbezit. Opioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dąb Dąbrowa Białostocka 54%, MKS Święta Katarzyna 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - MKS Święta Katarzyna 0:0

46e minuut.
Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab speelt de bal door. Adamczuk rent richting de bal. Adamczuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Smolarow is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurczab. Smolarow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Samborski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Syposz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kuler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutowski met de inworp. Atłachowicz is nu in balbezit. Atłachowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kuler is nu in balbezit. Gutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gutowski passt de bal met de wreef. Atłachowicz is nu in balbezit. Atłachowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Załuski geeft een hoge lob. Kubowicz rent richting de bal. Zachwyc probeert naar een medespeler te passen. Opioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Opioła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Załuski rent richting de bal. Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab passt de bal zonder na te denken. Adamczuk rent richting de bal. Adamczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Załuski kan de bal niet met de borst controleren. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec speelt de bal door. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dąb Dąbrowa Białostocka 47%, MKS Święta Katarzyna 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - MKS Święta Katarzyna 0:0