Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Baryczanka SKS Kadłuby
Tomass0-1vVlig Tactiek Moja
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 33.8
solid Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Indrebø schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malkus-Juszczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szczeciński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borubar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Borubar rent richting de bal. Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek passt de bal zonder na te denken. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roux geeft een hoge lob. Borubar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Precel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Çulcuoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Leczkowski met een sublieme pass. Guede is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk onderschept slim de pass. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Roux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Precel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Borubar is nu in balbezit. Borubar passt de bal in één keer door. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guede de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - SKS Kadłuby 1:0

18e minuut.
Borubar rent richting de bal. Borubar met een sublieme pass. Daar is Malkus-Juszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Precel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - SKS Kadłuby 2:0

20e minuut.
Roux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çulcuoğlu rent richting de bal. Çulcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Errea is nu in balbezit. Errea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - SKS Kadłuby 2:1

24e minuut.
Kuniec geeft een hoge lob. Tammik is nu in balbezit. Borubar maakt een afschuwelijke overtreding. Borubar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tammik raakt geblesseerd tijdens het duel. Tammik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Errea is nu in balbezit. Errea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Leczkowski met een snelle inworp. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk passt de bal in één keer door. Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek schiet op doel. Precel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tammik geeft een hoge lob. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman begaat een overtreding. Căliman krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Didyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mareczek de bal. Mareczek met een sublieme pass. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Ołtarzewski de bal. Ołtarzewski probeert naar een medespeler te passen. Leczkowski speelt de bal door. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Roux kopt de bal weg. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 36%, SKS Kadłuby 64%.
WKS Baryczanka - SKS Kadłuby 2:1

77e minuut.
Kuniec passt de bal met de wreef. Mareczek rent richting de bal. Mareczek passt de bal in één keer door. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Leczkowski probeert naar een medespeler te passen. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Guede maakt een afschuwelijke overtreding. Guede is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Leczkowski is nu in balbezit. Leczkowski speelt de bal door. Mareczek rent richting de bal. Mareczek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Roux de bal onder controle te krijgen. Precel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Indrebø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chodkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 40%, SKS Kadłuby 60%.
WKS Baryczanka - SKS Kadłuby 2:1